KONG Hundelegetøj

Hunde i alle aldre elsker at lege og behøver spændende afveksling og nok bevægelse – og hvilken bedre måde at aktivere din hund på, end med noget lokkende legetøj, som den finder sjovt og underholdende? Her på siden finder du vores fine udvalg af Kong hundelegetøj, som opfylder din hunds naturlige tygge- og legebehov. Når du skal vælge hundelegetøj til din hund, bør du altså tage et grundigt kig på Kong legetøj. Køber du hundelegetøj fra Kong, får du en vare i allerhøjeste kvalitet og til en yderst skarp pris. Kong har udviklet og designet aktivitetslegetøj til hunde gennem mange år – og de producerer desuden kun legetøj af høj kvalitet. Kong legetøj til hunde bliver produceret i lækre, slidstærke materialer, som stimulerer din hunds legeinstinkt, og så opfordrer legetøjet også din hund til at udforske den store hvide verden. Hundelegetøj fra Kong er kendt for de glade farver og sjove udtryk, og ønsker du derfor både flot og kvalitetssikkert legetøj til din hund, så kan du med fordel gå på opdagelse i vores flotte udvalg af Kong hundelegetøj her på siden.

[expand title="Læs mere"]

Kong legetøj – kvalitet og flotte designs

Kong har produceret hundelegetøj siden 1976 og er, når det kommer til originalitet, sikkerhed, afveksling og kvalitet er det, det bedste hundelegetøj på markedet. Så hvis du vil forkæle din hund med noget nyt legetøj, så er hundelegetøj fra Kong altid et fremragende valg. Kongs produkter spænder over flere forskellige genrer, både tennisbolde, reblegetøj, aktivitetslegetøj og meget andet, og så er produkterne desuden kendt for deres høje kvalitet og deres lange ydeevne.
Kongs designteam går ikke kun op i kvaliteten og effektiviteten af produkterne, men de fokuserer også på, at produkterne ser flotte ud. Det afspejles specielt i legetøjets bløde design, som har rundede kanter og bløde kurver hen over produktet. Samtidig med, at der er blevet kælet for designet, så kommer hundelegetøj fra Kong også i en lang række friske farver – på denne måde er se også en fryd for ejernes øje. Jo sjovere legetøjet ser ud for både dig og eventuelt også dine børn, jo sjovere er det også at lege med, når din hund skal aktiveres. Køb dit nye Kong hundelegetøj her hos os, og så lover vi, at du ikke bliver skuffet.

Service og levering af høj kvalitet

Vi bestræber os på at yde den bedst mulige service til vores kunder her hos Dogstyling.dk, og vi har stor fokus på hurtig levering af vores varer. Vi har nøje udvalgte og gode produkter her på hjemmesiden. Vores hund, Paco, tester alt vores udstyr, hvor han for lov til at bruge sine tænder på vores bideudstyr, og han trækker alt, hvad han kan i vores liner, så vi med garanti ved, at vores udstyr rent faktisk kan holde til en hund med masser af energi og højt aktivitetsniveau.

Har du spørgsmål til vores flotte udvalg af Kong hundelegetøj, skal du være velkommen til at give os et kald på 20 70 40 11. eller du kan sende os en mail på kontakt@dogstyling.dk – vi ser frem til at høre fra dig.

[/expand]

Fra: 69,00 DKK