VI SÆLGER KUN DET BEDSTE – OGSÅ TIL DIG

MED KVALITETSGARANTI DER SIKRE DIN KUNDER
Kontakt@dogstyling.dk +45 2970 4011

Hos Dogstyling forhandler vi hundeudstyr i absolut topklasse. Og det er vi stolte af. Alle vores produkter er håndlavede, gennemtestede og noget af det mest holdbare hundeudstyr, der findes i verden. Vi har udstyr fra K9 Crew, El Perro og Extreme Dog Gear. Flere mærker kommer muligvis til, men kun hvis de kan leve op til den kvalitet, førnævnte tre mærker repræsenterer.

Du kan også komme til at forhandle vores produkter. Selvom vi er eneforhandlere i Danmark, er det vores ambition at tilbyde hundeudstyr i høj kvalitet til så mange hundeejere som muligt. Den ambition kan vi kun opfylde, hvis vi etablerer samarbejder med andre passionerede forhandlere af udstyr til aktive hunde. Så vi håber, du har lyst til at være med.

Vores mange tilbagevendende kunder vidner om, at kvaliteten af vores produkter og vores service gør en forskel: Kunderne er glade, og de sætter pris på vores vejledning. Service og kvalitet er nøgleparametre i vores forretning. Det skal de også gerne være i din, hvis du også ønsker at forhandle det udstyr, vi har eneretten til i Danmark.