Er det tid til at købe noget nyt hundelegetøj? Og har du hørt om det der KONG? Så er du ikke langt fra at gøre dig et rigtig godt køb, da KONG er et af de absolut mest populære producenter, når det kommer til hundelegetøj. Hvorfor, fortæller vi dig mere om her i indlægget.

Hvad er KONG hundelegetøj?

KONG hundelegetøj

Hundelegetøj fra KONG har i de senere år vundet ret stort indpas hos hundeejere. Den korte forklaring på det er, at det er fantastisk hundelegetøj.

Den lidt længere forklaring på populariteten er, at KONG først og fremmest producerer hundelegetøj i en rigtig høj kvalitet og i et super-elastisk materiale, som er holdbart selv ved meget tyggeglade hunde. Der skal derfor rigtig meget til for, at det går i stykker.

For det andet producerer de hele tiden nye typer af hundelegetøj. Som hundeejer kan man derfor altid finde noget nyt og spændende – og det gælder uanset, om man har en hvalp, en lille hunderace eller en af de helt store hunderacer.

Mange kender KONG for deres hundelegetøj, der kan fyldes med godbidder eller deres eget stuff’n pasta, der er en vitaminholdig og tandrensende pasta. Det er legetøj, der falder i god jord hos langt de fleste hunde og giver dem en god mental beskæftigelse i mange timer.

Hvilket KONG hundelegetøj kan man få?

KONG har efterhånden udviklet et væld af hundelegetøj. Dog er der noget af legetøjet, der er mere populært end andet.

KONG Classic

KONG Classic Hundelegetøj

En KONG Classic er måske nok det legetøj fra producenten, der er allermest populært hos hundeejere (den bliver også bare tit kaldt for KONG, og så ved andre hundeejere, hvad der snakkes om). Det er også meget forståeligt, da den kan fyldes med alt lige fra godbidder til frossen leverpostej og bruges til god, mental aktivering. Men, på grund af dens udformning er det også et legetøj, der er sjovt at lege med, fordi det hopper i en uforudsigelig bane, når den kastes hen ad gulvet.

En KONG Classic kan både fås til hvalpe og til voksne hunde – den fås også som en KONG Extreme til hunde, der er meget tyggeglade.

KONG Goodie Bone

Kong Extreme Goodie Bone Hundelegetøj

”Kødben”, der kan fyldes med godbidder eller andre lækre sager, er altid et hit. Sådan er det også med KONG Goodie Bone, der for mange hunde er et rigtig godt aktiveringslegetøj. Det er nemlig ikke så ligetil at få godbidderne ud af kødbenet, og så er gummiet også rigtig rart at tygge i, når tænderne klør.

KONG Frisbee

KONG Classic Flyer Frisbee Hundelegetøj

Det er sjovt for både hund og ejer at lege med frisbee – og det kan man også med KONG, som har udviklet flere forskellige frisbees. De er særligt populære, fordi de er lavet i materialer, der ikke skader tænderne og tandkødet og som samtidig kan holde til udendørs leg i flere timer.

KONG Plysdyr

kong cuteseas octopus hundelegetøj

KONG laver også plysdyr og pivedyr, som er ganske populære blandt hundeejere, fordi kvaliteten er rigtig god. Nogle af plysdyrene har endda også reb til træklege. Det gode ved plysdyrene er, at de fås i en rigtig god prisklasse.

Vælg en god variation af KONG hundelegetøj

Vil du gerne gøre din hund rigtig glad, kan du med fordel vælge en rigtig god variation af KONG legetøj, så du og den har noget forskelligt at vælge mellem. KONG producerer også meget mere end ovenstående såsom aktivitetsbolde, reblegetøj og tandrensende legetøj.

Jo mere forskelligt legetøj der er at vælge mellem, jo nemmere er det også at lære din hund at aktivere sig selv. For at holde legetøjet så spændende som muligt kan du også med fordel gemme noget af det væk i perioder, eller kun give den mulighed for at lege med det i nogle timer ad gangen, inden du skifter det ud med noget andet for at bevare interessen.

Hundelegetøj fra KONG er et sikkert valg

Vil du som hundeejer gerne være sikker på at købe noget legetøj, der er sikkert for din hund at lege med, kan du trygt gå med legetøj fra KONG. Det er en tredje grund til, at det er så populært blandt mange. For materialerne er udvalgt med omtanke for hunden og dens ve og vel. Dog skal du altid holde øje med hunden, når den leger med legetøj, så du sikrer dig, at den ikke får revet legetøjet i stykker og får slugt nogle dele.

Her hos Dogstyling har vi et ret stort udvalg af hundelegetøj fra KONG til både hvalpe og voksne hunde. Vi udvider hele tiden udvalget, så du har noget nyt og spændende at give til din hund. Tjek meget gerne vores udvalg ud og se, om ikke du kan finde et stykke legetøj fra KONG, som du endnu ikke har givet til din hund.