2.5cm Justerbar Camouflage Hundesnor – 120cm/240cm

100,00 kr.

En Justerbar Camouflage line passer til alle hunderacer, store som små.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

En justerbar camouflage line passer til alle hunderacer, store som små. Den fungerer fint med flere forskellige typer af seler og halsbånd, men er god, hvis du vil gennemføre camouflage looket på både sele og liner til din hund.

Linens 2,5 centimeter i kraftigt polypropylen gør, at det ikke er noget problem, hvis din hund snapper i linen. Den kan ikke bide linen over, og polypropylenet tager ikke skade af det. Heldigvis er det også noget, din hund hurtigt vender sig af med. Det er nemlig særligt hvalpe og unghunde, der går og bider i linen, når de er ved at lære at gå i snor.

Vaskbar hundesnor i høj kvalitet

Det unikke ved linen fra EL PERRO er dens høje kvalitet. Dit gør, at linen kan vaskes i vaskemaskine på 30 grader uden at miste farven. Det er rigtig smart, for især i naturen kan linen hurtigt blive mudret eller på anden måde beskidt.

Metallet på linen er i rustfrit metal og kan tåle de knubs, det naturligt vil få, når du har en aktiv hund. Hvis der kommer ridser i, kan du behandle det med VD40, som beskytter mod rust i metallet.

Alle produkter fra EL PERRO er håndlavede. Det sikrer en hundeline, der er holdbar og slidstærk, og som vil give dig og din hund mange gode gåture.

Længde

Vælg Farve

, ,