3cm Juicy Double Hundehalsbånd

85,00 DKK

Lækkert halsbånd fra EL PERRO med bredden 3 cm.

Ryd

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Lækkert halsbånd fra EL PERRO med bredden 3 cm.

Juicy Double halsbåndet fra EL PERRO er håndsyet fra start til slut, hvilket også gælder EL PERROs yderligere produkter. Det er med til at gøre halsbåndet unikt og sikre din hund, at halsbåndet er behageligt at have på.

Halsbåndet tåler 30 graders maskinvask og det anbefales at du vasker halsbåndet for på den måde at sikre halsbåndet en længere holdbarhed og at fastholde halsbåndets karakteristiske farve.

Juicy Double halsbåndet er udviklet til mellemstore og store hunderacer og er således egnet til enhver foxhound, gun dog, rottweiler og lignende racer. Samtlige produkter fra EL PERRO er udviklet til at modstå en usædvanlig kraft, hvilket gør, at halsbåndet vil forblive behageligt for selv de stærkeste hunde. Halsbåndets dobbelte materiale, er er med til at forhøje den kraft, som halsbåndet kan modstå. Hvis ikke du finder halsbåndet i din hunds størrelse kan vi skræddersy et halsbånd til din hund, hvis blot du sender os halsmål.

De spænder og hæfter, som er påført halsbåndet, er lavet af rustfri materiale, hvilket er med til at øge halsbåndets holdbarhed. Der kan af og til opstå rust i skrammer og rifter, som kan være svære at undgå ved anvendelse af halsbåndet. Dette kan dog hurtigt og nemt fjernes med VD40 og en klud.

Størrelse

, , ,

Vælg Farve

,