4cm Hundehalsbånd – Gold & Silver Edition

Original price was: 200,00 kr..Current price is: 100,00 kr..

Smukt og holdbart Gold & Silver Edition halsbånd fra mærket EL PERRO.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Smukt og holdbart Gold & Silver Edition halsbånd fra mærket EL PERRO.

Mærket EL PERRO udviklet hundeudstyr af god kvalitet og alt hvad de producerer er håndlavet fra start til slut. Dette er med til at sikre, at produkterne er både unikke og komfortable for din hund. Dette gælder i høj grad også dette halsbånd, som med sin guld- eller sølvfarvede stribe skaber et stilet, æstetisk udtryk.

Halsbåndet består af to lag Polypropylen, hvorimellem der er en silkeagtig guld- eller sølvforing.

Gold & Silver Edition halsbåndet er beregnet til mellemstore og store racer så som dalmatiner, gun dog, beagle og lignende racer. Ligesom alle EL PERROs andre produkter, er dette halsbånd udviklet til at modstå en usædvanlig kraft, så uanset hvor stærk din hund er, vil halsbåndet forblive behageligt for den. Hvis ikke du finder den ønskede størrelse, kan du sende os din hunds halsmål og vi vil få skræddersyet et halsbånd til den.

Hæfter og spænder er lavet af et rustfrit materiale. Der kan dog af og til opstå lidt rust i halsbåndets skrammer og rifter, som hurtigt kan fjernes med VD40 og en klud.

Halsbåndet kan maskinvaskes, ved 30 grader og en regelmæssig vask vil sikre, at halsbåndets holdbarhed forlænges og at farven forbliver klar i længere tid.

Størrelse

55cm = 37cm – 45cm, 60cm = 43cm – 51cm, 65cm = 46cm – 54cm, 70cm = 52cm – 59cm, 75cm = 57cm – 64cm

Vælg Farve

Guld & Sort, Guld & Hvid, Sølv & Sort, Sølv & Hvid

Vælg Farve

Hvid, Sort