4cm Cobra Pro Hundehalsbånd med Greb (K9 Crew)

Fra: 349,00 kr.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Dette halsbånd med greb er et yderst solidt halsbånd, som både du og din hund kan få stor gavn af.

Halsbåndet er originalt designet til militæret. Det understreger halsbåndets styrke og holdbar – kun det allersikreste og gennemtestede er godt nok til militæret.

Grundet deres størrelse, styrke og kraftige bygning er det især hunde som schæfer, amerikansk bulldog og lignende hunde, som er oplagte bærere af dette halsbånd.

Halsbånd med greb til aktive hunde

Halsbåndet er især godt i kraft af dets ‘cobra’ lås. Låsen er oprindelig en australsk karabinhage, som er designet til diverse outdoor aktiviteter, som kræver stor styrke. Integrationen af den særlige lås understreger, at halsbåndet er særlig stærkt og oplagt til hunde med stor styrke og trækkraft.

Denne specielle cobra lås får halsbåndet til at ligne en bilsele, hvilket giver halsbåndet æstetisk karakter.

Kom helt tæt på din hund under træningen

Den særlige karabinhagemekanisme gør, at du lynhurtigt kan åbne og lukke halsbåndet, hvilket er godt af sikkerhedsmæssige årsager. Samtidig er denne lås også smart, hvis du skal arbejde med din hund på et professionelt plan, hvor I skal lære at samarbejde.

K9 Crew Cobra Pro findes i to varianter. Denne variant adskiller sig fra den anden ved at have et håndtag bag i nakken. I dette greb kan du, som hundeejer, holde fast og være helt tæt på din hund, mens I træner sammen.

Størrelse

,

Vælg Farve