Bite Me Belly Plysdyr – 42cm

99,00 kr.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Bite Me Belly Plysdyr

Mangler din hund lidt underholdning og ikke mindst at blive udfordret til hverdag? Så er Bite Me Belly Plysdyr det helt rigtige valg af legetøj eller belønning til din hund. Hundelegetøjet fås i flere varianter af sjove dyr og farver. Du skal blot gå på opdagelse blandt vores sortiment og udvælge det rigtige Bite Me Belly Plysdyr til din hund. Forkæl din bedste ven!

Sjov og udfordrende bidelegetøj til din hund

Husker du at udfordre din hund? Har du hvalpe, så er det især vigtigt at få det gjort derhjemme, men også mens I er på farten. Hos Dogstyling.dk kan vi tilbyde et bredt udvalg af varer og aktivitetslegetøj til din hund.

Dæk din hunds aktivitetsbehov og glæd den til hverdag med Bite Me Belly Plysdyr:

  • 6 forskellige varianter
  • Pivelyd
  • Blød og holdbar polyester
  • Til alle hunderacer.

Dette er et sjovt og udfordrende stykke bidelegetøj til din elskede hund. Aktivitetslegetøjet er godt at bruge, når du træner din hund, eller hvis den blot mangler lidt underholdning til hverdag. Du kan også vælge at belønne din hund med Bite Me Belly Plysdyr, når den har gjort noget godt eller har været dygtig undervejs sin træning. Har du en hvalp, så vil den have behov for at have noget at bide i. Her er Bite Me Belly Plysdyr et rigtigt godt valg til din lille unge, da dette stykke aktivitetslegetøj er godt at bide i, stråler af farver og ovenikøbet siger pivelyde. Dermed stimulerer bidelegetøjet også din hund og underholder ikke blot.

Bite me Belly Plysdyr egner sig til alle slags hunderacer i både store og små størrelser. Legetøjet fås i seks forskellige farverige varianter og kommer både som vaskebjørn (Ronny the Raccon), en ræv (Felix the Fox), en enhjørning (Uma the Unicorn), en krokodille (Coby the Crocodile), et egern (Sammy the Squirrel) og som hummer (Lola the lobster).

Model

Ræv, Hummer, Krokodille, Egern, Enhjørning, Vaskebjørn