Hundens Bedste Ven Plysdyr m. Pivelyde

55,00 kr.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Der er få ting, som hunde holder mere af end at lege med ting, der laver pivende lyde i hovedet og halen. Derfor er det da heller ikke et tilfælde at netop dette stykke hundelegetøj kaldes ”Hundens Bedste Ven.” Legetøjet her er velegnet til alle hunde og størrelser.

Flere forskellige varianter

Der er noget for enhver smag, hvis man overvejer at købe Hundens Bedste Ven. Man kan få den som tiger, ræv, egern og vaskebjørn.

Derfor skal I købe Hundens Bedste Ven

Der er mange grunde til, at i med fordel kan købe Hundens Bedste Ven:

  • Tirrende pivelyde i hoved og hale. Dette giver en masse sjove timers leg da lydende fanger hundens opmærksomhed og tirrer den på en god måde.
  • Blød og langtidsholdbar. Det er behageligt at lege med Hundens Bedste Ven, som holder i lang tid.
  • Den er uden fyld. Det gør det mere behageligt og sikkert for hunden at lege med den.
  • Sikrer et hjem uden ødelæggelser. Når hunden leger med Hundens Bedste Ven, behøver du ikke at frygte, at hunden ødelægger puder og andet, for med Hundens Bedste Ven er det ikke lige så sandsynligt. Den vil have sit eller sine legetøj, som den vil have det godt med.
  • Dejlig for både store og små hunde. Legetøjet er for hunde i alle aldre. Det gør, at det er sjovt at lege med for samtlige aldersgrupper, og det er tilmed noget, store og små hunde kan forenes om.
  • Stærkere søm. Der er forstærkede søm i Hundens Bedste Ven, som gør, at det er langtidsholdbart på en helt anden måde end andre hundelegetøj.

Husk at holde øje med hunden

Selvom det er blødt og uden fyld, og som udgangspunkt er helt ufarligt at lege med for din hund, så er det stadig vigtigt at du holder øje med hunden, når den leger med dette såvel som alt andet legetøj.

Variant

Egern, Vaskebjørn, Ræv, Tiger