Jutereb M/2 Rebbolde – 20cm

35,00 DKK

På lager

Varenummer (SKU): 62076 Kategori:

Jutereb Med 2 Rebbolde

Alle hunde elsker at lege – og især hvis den kan lege sammen med dig. Det kan den med dette 20 cm lange stykke legetøj, som kan bruges til nogle herlige kaste-/hentelege og til træklege.

Hunden kan selvfølgelig også selv lege med juterebet ved at gnave i det eller kaste med det.

Juterebet med en rebbold i hver sin ende er lavet af jute, som er et naturprodukt og dermed helt uskadeligt.

Det miljørigtige hundelegetøj

Da legetøjet er lavet af naturproduktet, jute, som er et miljøvenligt materiale, kan det på ingen måde skade hunden. Det har ovenikøbet en tandrensende effekt, når hunden bider i det. Det er en rigtig god sidegevinst ved rebet. Så der er flere fordele ved at vælge et legetøj som dette.

Fakta om juterebet:

  • Flettet tovstykke af jute med to flettede bolde i enderne
  • Længde: cirka 20 cm
  • Materiale: jute
  • God til træklege eller kastelege
  • Har en tandrensende effekt
  • Velegnet til alle hunderacer.

Stimulerende leg og træning

En hund skal stimuleres, så den får nogle udfordringer og udvikler sig. Med dette jutereb kan du både lege og træne med hunden. Der er selvfølgelig forskel på, hvad den enkelte hund kan lære, men alle hunde kan have stor glæde af at lege træklege og kaste-/hentelege.

Det kan træne hundens naturlige egenskaber på en legende måde, at den får stimuleret evnen til at apportere og til at prøve kræfter med dig i en trækleg.

Rebet med de to bolde i enderne er af et naturprodukt, så du kan roligt lade din hund gnave i det. Når den gør det, får den samtidig renset tænderne, da jute består af grove fibre, som kan skrubbe grundigt på tænderne. Dermed er der mange gode effekter af at give din hund et stykke legetøj som dette.