Knudereb m. Lang Knude – 42cm

29,00 DKK

På lager

Varenummer (SKU): 62091 Kategori:

Knudereb med lang knude

Der er forskel på hunde, deres udviklingsniveauer samt behov for udfordringer. Når du vil skabe de bedste og mest udfordrende aktiviteter for din mellemstore eller store hund, har du brug for alsidigt hundeudstyr og aktivitetslegetøj.

Med et knudereb med en lang knude på midten giver du din hund de bedste muligheder for at tage fat og bide i sit legetøj.

Funktionelt aktivitetslegetøj til de store og mellemstore hunde

Til lege og i forbindelse med hundetræning har du brug for funktionelt og slidstærkt aktivitetslegetøj.

Knuderebet har følgende muligheder og specifikationer:

  • Længde: 42cm
  • Kan bruges til træklege, kastelege samt apporteringstræning
  • Egner sig til mellemstore og store hunde
  • Rebet er designet med en ekstra, lang knude på midten.

En aktiv hund, som får stimuleret både krop og hjerne, er en hund i trivsel.

Som hundeejer skal du både tænke på trivsel og udvikling hos din hund. Det er vigtigt, at din hund udfordres og aktiveres for at skabe de bedste udviklingsmuligheder. Det gælder både i forhold til at udvikle dens evne til at løse udfordringer, og det gælder fysisk udvikling.

Til den store eller mellemstore hund er der brug for legetøj, som er solidt bygget, og som giver de bedste og mest alsidige muligheder.

Knudereb med masser af anvendelsesmuligheder

Det bedste aktivitetslegetøj til din store eller mellemstore hund er ét, som giver dig flest anvendelsesmuligheder. Det kraftige knudereb egner sig til fysisk træning, både når det kommer til leg og træning.

Den ekstra lange knude gør det muligt for din hund at få bedre fat om rebet. Dette har store værdi, når det gælder træklege. I forbindelse med apporteringstræning skal du bruge et træningsredskab, som er slidstærkt, og som holder til at blive udsat for både jord og vand. Et knudereb er ideelt, da det kan vaskes, og det kan modstå stort slid.