Knudereb Til Små Hunde – 29cm

15,00 kr.

På lager

Varenummer (SKU): 62089 Kategori:

Knudereb til små hunde

Vil du have det bedste hundeudstyr og aktivitetslegetøj til din hund, skal du tage højde for dens størrelse og alder. For dig med en lille hund skal du vælge legetøj, som i udformning og design matcher dens fysiske størrelse.

Et smalt reb med 2 knuder i hver sin ende er det oplagte stykke legetøj, som kan bruges til både lege samt opmærksomheds- og lydighedstræning.

Stilrent knudereb med mange anvendelsesmuligheder

Det bedste hundelejetøj er det, som kan give dig de største anvendelsesmuligheder. Med et knudereb kan du både skabe sjove og udfordrende lege sammen med din hund, og du kan bruge redskabet i forbindelse med træning.

Kunderebet har følgende muligheder og specifikationer:

  • Længde: 29cm
  • Egner sig til kastelege, træklege og apporteringstræning
  • Beregnet til små hunderacer
  • Udstyret med 2 solide knuder i hver sin ende.

Det lange reb gør det muligt for dig at lave de bedste lege sammen med din hund. Samtidig med at du har god kontrol over knuderebet i den ene ende, får din hund optimale muligheder for at bide eller tage fat i den anden ende.

Dette har særlig betydning, når du bruger aktivitetslegetøjet til træklege.

Derfor har aktivitetslegetøj stor betydning

Legetøj er langt fra kun ment til sjov og hyggelige stunder med din hund. Med aktivitetslegetøj kan du skabe lege, som kan udvikle din hunds opmærksomhed, tålmodighed og fysik.

Det har stor betydning, at du vælger redskaber i slidstærke designs, når du vil give din hund de bedste udfoldelsesmuligheder.

Et knudereb er et klassisk, men effektfuldt og funktionelt aktivitetslegetøj.

Apporteringstræning er en vigtig aktivitet, når det kommer til at styrke båndet mellem dig og din hund samt i forhold til opdragelsen af den. I denne forbindelse er et knudereb det oplagte redskab. Træningen er med til at styrke hundens loyalitet, tålmodighed og opmærksomhed. Egenskaber, som vil komme både dig og din hund til gode i hverdagene sammen.