PitchDog Sport Hundebold

77,00 DKK

På lager

Varenummer (SKU): 6241 Kategori:

Har du brug for en god og holdbar bold til aktivering af hunden? Så er PitchDog Sport Hundebold et rigtig godt valg, da den ikke alene er god at kaste med, den kan også flyde på vandet. Aktiveringsbolden kan derfor med fordel benyttes til aktivering både på land og til vands.

Bolden er orange og formet som en amerikansk fodbold. Den er ganske ufarlig for hundens tænder og tandkød og lavet i et materiale, der er ikke-giftigt, duftfrit, let, holdbart, stærkt og ikke beskadiger eller nedbryder hundens tænder og tandkød. Faktisk tillader det elastiske materiale at lade hundens tænder bide dybt ned i det, uden aktiveringsbolden mister form eller styrke. Du kan derfor roligt kaste, trille eller flyde bolden uden bekymringer.

En hundebold til de fleste hunderacer

PitchDog hundebolden måler 90 mm i diameter og 140 mm i længden og kan derfor bruges af langt de fleste hunde til sjov og fysisk aktivering. Da bolden er orange, er den nem at se, hvis du skulle komme til at kaste den langt væk eller hen i krat eller buske, der nemt kan skjule bolden.

Som med mange andre aktiveringsbolde bør du ikke overlade bolden til hunden uden opsyn. Selvom den er testet og er meget sikker i brug, er legetøj altid bedst at holde et godt opsyn med.

Med PitchDog venter der mange timers udendørs sjov for dig og din bedsteven!