Rebbold m. Håndtag – Small/Medium

Fra: 19,00 kr.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Rebbold med håndtag – Small eller Medium

En rebbold er et klassisk men funktionelt hundeudstyr, som kan bruges til både leg og træning. Det er et ideelt redskab, når du vil skabe trivsel og udviklingsmuligheder for din hund. Du kan bruge redskabet til en hvilken som helst hund uanset race.

Den store fordel ved rebbolden er dens mange anvendelsesmuligheder og dens høje slidstyrke.

Hundeudstyr med mange anvendelsesmuligheder

Den bedste måde at skabe trivsel på hos din hund er igennem leg og træning. En hund elsker at indgå i aktivitet med sin ejer. Det er langt fra kun på det fysiske område, din hund udvikler sig på, når den er aktiv med hundeudstyr. Under leg og træning kan du udvikle hundens opmærksomhed, lydighed og fokus.

Når du vil skabe de bedste træningssituationer, har du brug for funktionelt og slidstærkt aktivitetslegetøj.

Rebbolden med det praktiske håndtag har følgende egenskaber og specifikationer:

  • Fås i 2 valgfrie størrelser – hhv. Small (6,5cm x 20cm) samt Medium (7,5cm x 21cm)
  • Egner sig til alle hunderacer
  • Kan bruges til både kastelege, træklege samt apporteringstræning.

Den store fordel ved rebbolden er, at du selv kan vælge størrelse. Du får flest anvendelsesmuligheder med hundeudstyr, som matcher din hund i forhold til alder og størrelse. Størrelsen på udstyret har betydning for, at din hund kan tage eller bide fat i udstyret under leg.

Rebbold med håndtag kan glæde enhver hund

Om du har en stor eller lille hund, kan du skabe de bedste træningssituationer for den med en rebbold med håndtag. Håndtaget gør, at du får fuld kontrol over udstyret under lege og aktiviteter. Dette har særlig værdi, når det gælder træklege. Bolden er skabt af slidstærkt og kraftigt reb, som din hund kan gribe fat i eller bide i.

En rebbold er et alsidigt stykke aktivitetslegetøj, som kan bruges i lang tid. Det tåler masser af slid, kast og bid, og det vil med sikkerhed blive en favorit hos din hund.

Størrelse

,

Brand

Doggotime