Ruffwear Front Range Hundesele – UDGÅR

Fra: 392,00 kr.294,00 kr.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Ruffwear Front Range Hundesele

Denne hundesele er til dig, hvis hund har brug for en slidstæk og holdbar sele til både gåture og træning. Y-selen er meget komfortabel, da den tilpasser sig din hunds kropform og holdning. Den sørger for at din hund ikke trækker og sikrer optimal trykfordeling. Hundeselen fra Ruffwear fås i mange farver og størrelser og er ideel til dig, der søger en komfortabel hundesele til både hverdag og træning.

Komfortabel og slidstærk Y-sele med anti-træk

Ruffwear Front Range Hundeselen fås i 5 forskellige størrelser:

  • XXS
  • XS
  • S
  • Medium
  • Large/XLarge.

Derudover har Y-selen 4 justerbare stropper. Du kan helt sikkert finde en der passer din hund. Din hund kan få det look, du ønsker, da selen findes i 6 smukke farver: Blå, Grøn, Grå, Lilla, Orange og Pink.

Selen er meget holdbar og slidstærk, den er lavet af særligt robust stof og nylonremme. Selen er praktisk og nem at få af og på din hund. Den har 1 V-ringe af aluminium. V-ringen på ryggen er ideel til almindelige gåture, hvorimod ringen på fronten af selen bruges til træning og hvis din hund trækker meget i snoren. Ringen foran modvirker nemlig kraftige træk og gør det nemmere for dig at styre din hund.

Høj komfort og sikkerhed for din hund

Komfort er i højsædet med denne hundesele af høj kvalitet. De justerbare stropper gør det muligt at tilpasse selen både ved hals og bryst efter din hunds form. Selen har et trykaflastende gummibånd ved brystet. Den bløde polstring forhindrer gnidninger og giver optimal trykfordeling. Hundeselen er behagelig for din hund at have på også over længere tid.

Med Ruffwear Front Range Hundeselen får du mere sikkerhed i hverdagen. Den er udstyret med reflekser flere steder på selen, så din hunds synlighed øges i mørket og trafikken. Derudover har den lomme til ID eller hundetegn.

Størrelsesguide Måles fra hundens nakke og ned bagom forbenene
XXS 33cm – 43cm
XS 43cm – 56cm
S 56cm – 69cm
M 69cm – 81cm
L/XL 81cm – 107cm
Vælg Farve

Grå, Lilla, Orange, Pink, Rød

Størrelse

Large/XLarge, XS, XXS, Medium, Small

Brand

Ruffwear