WAUDOG Camouflage Hundesnor

99,00 kr.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

WAUDOG Camouflage hundesnor er en snor, der ligger blødt og behageligt i hånden. Det er en line, der passer til alle hunderacer både store og små og fungerer rigtig fint til både hundeseler og halsbånd. Kan du rigtig godt lide camouflagelooket, er den oplagt til et gennemført look.

Det er vigtigt med en hundesnor, der ligger godt i hånden, da det skal være behageligt at lufte hunden hver gang. Linen er lavet af blødt nylon, er kun 2 centimeter i bredden og giver derfor en god fornemmelse i hånden. Den er 122 centimeter lang og er derfor oplagt at bruge til træning eller til gåture med hvalpen, når den skal lære at blive i nærheden af dig uden at trække.

Linen fås i pink og lilla camouflage.

Hundesnor i høj kvalitet

Som med alle andre produkter fra WAUDOG er linen her i god kvalitet. Den kan derfor godt holde til en hund, der af og til kan finde på at trække. Den er desuden også nem at holde ren, da du blot kan køre en våd klud med lidt sæbe henover den.

Hagen er naturligvis i rustfrit stål, så den kan holde til vådt vejr og beskidte omgivelser. Med WAUDOG Camouflage hundesnor får du altså en holdbar og behagelig hundesnor.

Vælg Farve

,

Brand

WAUDOG