Country Dog hundefoder

Country dog hundefoder er et billigt Premium-hundefoder, hvor man virkelig får værdi for pengene. Der er fire forskellige varianter, således du kan vælge det produkt, der passer til præcis din hunds ernæringsmæssige behov.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.


Junior – fuldfoder til både hvalpe og unghunde

Når hundene er unge/junior, skal de have så mange proteiner som muligt. Det får man med Country Dog hundefoders junior-pakke, der rummer masser af proteiner. 29 gram for at være helt præcis. Det er lige præcis dét, som hunden har brug for i den alder, hvor musklerne skal udvikles. Produktet er lavet helt naturligt har kød som førsteingrediens.

High Energy – til den aktive, voksne hund

Til hunden, der ikke længere kan kaldes hvalp, men som stadig er ung, er der også rigeligt med proteiner i skikkelse af 28 gram. Der er tilføjet lakseolie for at støtte pelslaget. Der er animalske produkter og kyllingefedt.

Maintenance - Til den voksne hund med lavt til normalt aktivitetsniveau

Til den voksne hund er der lidt færre proteiner og mere vand. Der er tilføjet probiotica, og det er naturligt konserveret. Det er sundt og nemt for hunden at fordøje maden, og der er masser af vitamin E i Country dog hundefoder-produktet.

Light & Senior – lækkert fuldfoder til de ældre eller overvægtige

Også her er kød førsteingrediens, men proteinmæssigt får man færrest gram. Der er tilsat 20 gram proteiner. Det er et produkt, der er rigt på kalcium, fiber og vand.

Tænk ikke over kostplanen – det gør Country dog for dig

Din hund vil få god smag og værdsætte det, den får serveret. Det er et smart trick, som Country dog har lavet med at sortere efter forskellige aldersgrupper i stedet for at lægge fokus på smagsvarianter. De forskellige aldersgrupper gør, at hundene får plejet deres behov ud fra det, der er almen viden, at de skal have. Det betyder, at hundene følger en kostplan, der er perfekt i forhold til den alder, de har.

I stedet for at man som forbruger skal tjekke på nettet, hvad hundene har behov for at indtage i forhold til deres aldersgrupper, gør Country dog det for dig med deres hundefoder. Det betyder altså, at man slår to fluer i ét smæk: dels køber man hundefoder, og dels køber man hundefoder, som opfylder hundenes kostbehov i forhold til deres aldersgruppe.

Fordelene ved Country Dogs hundefoder:

  • Selvom smagen ikke er helt oppe at ringe som andre af vores produkter, er det stadig en god smag, som langt de fleste hunde holder af.
  • To fluer i ét smæk. Med hundefoderet dækker du hundens behov både ift. foder, men også ift. det rette foder og det som præcis din hund har behov ift. dens aldersgruppe.