Profine hundefoder

Profine hundefoder er en sofistikeret smagsoplevelse for din hund, som er nyttig i forhold til dens kost, hvor der tages højde for den enkelte hunds ernæringsmæssige behov – din hund vil takke dig.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.


Få tørfoder, vådfoder eller snacks

Der er et stort udvalg af Profine produkter her hos os. Du kan få forskelligt tørfoder, vådfoder eller snacks. På den måde dækker du hundens behov i forhold til, hvad den trænger til.

Nogle hunde har mere brug for vand en andre, mens andre hunde helst skal have mere tørfoder end vådfoder. Snacks er selvfølgelig altid en fornøjelse at indtage, hvad end man er hund eller menneske. Man er altså godt dækket, hvis man køber Profine hundefoder.

Det skal du vide om de forskellige varer fra Profine hundefoder

Når det kommer til, hvad forskellen er på tørfoder og vådfoder, skal man først tage et kig på vandindholdet. Vandindholdet er mellem 3 til 12 % i tørfoder, mens vandindholdet ligger på 60 til 84 % i vådfoder. Værd at vide er det, at vådfoder holder væsentligt kortere, end tørfoder gør.

Der er også forskel på den energitæthed, man får. Der er meget mere energi i tørfoder, end der er i vådfoder. Det betyder, at de fleste hunde ikke behøver at spise særlig meget tørfoder, før de får den rette mængde energi. Med tørfoder er der også rigeligt med renhed.

Vådfoder kan være mere hundevenligt. De fleste hunde foretrækker vådfoder baseret på den smagsmæssige oplevelse. Det gode ved vådfoder er også, at hundens vandbehov hurtigt bliver dækket. Det er ekstra godt for de hunde, der i forvejen ikke drikker særlig meget på daglig basis.

Hundesnacks, der også går under navnet hundegodbidder, er et godt supplement til hundefoderet.

Fordele og ulemper ved Profine hundefoder

Vi vil herunder komme ind på de nogle af de skarpeste fordele ved hundefoder og andre produkter fra Profine:

  • Selvom smagen ikke er helt oppe at ramme, som den er ved vores eksklusive hundefoderprodukter, får du dog alligevel altid hundefoder med en dejlig smag med Profines produkter. Det er særligt vådfoderet, der er populær og velsmagende blandt hundene.
  • Det er produkter, der oser af kvalitet, og som holder længe. Allerede ved indpakningen ser man, at det er produkter, der ikke er lavet af billige råvarer. Noget, som især dine hunde vil være taknemmelige for.
  • God kost. Hundene får en god kost ved at spise Profines produkter. De er spækket med gode, sunde råvarer, som er nøje udvalgt til deres gode opskrifter.