Hundeseler

En hundesele er den skånsomme løsning til din hund. Med en hundesele mindsker du risikoen for, at din hund får skader på nakke, ryg og luftrør – især hvis din hund trækker i hundesnoren. Hvis du synes, at hundehalsbåndet sidder for stramt, eller hvis du har brug for mere kontrol over din hund, når I går tur, anbefaler Dogstyling en sele til din hund.

Gratis
fragt
649,00 DKK
Fra: 249,00 DKK
479,00 DKK
429,00 DKK
Fra: 349,00 DKK
Forskellige Farver
Fra: 349,00 DKK

Dogstyling forhandler kun hundeseler fra de anerkendte mærker K9 Crew, Extreme Dog Gear, Ruffwear og Red Dingo. K9 Crew selerne er i absolut højeste kvalitet og med stor styrke. De er nemme at tage af og give på, har langt flere justeringsmuligheder end den populære Julius K9 hundesele og sikrer større komfort grundet et bedre greb på hundens bryst. K9 Crews hundeseler er designet til schæfer, hollandsk shepherd og hunde af lignende størrelse, og den bliver brugt i mange europæiske landes politi. Det er et kvalitetsstempel til selens holdbarhed, styrke og komfort, da disse hunde ofte har selerne på i lang tid.

Hundeseler frem for hundehalsbånd

Flere og flere hundeejere vælger hundeseler frem for hundehalsbånd. Det mest normale til hvalpe er de såkaldte H-seler. Når hunden bliver lidt større, kan du skifte til en Y-sele, som koncentrerer trækket mere direkte på hundens bryst. En hundesele kan dog ikke helt erstatte et halsbånd og det lovpligtige hundetegn. Men gåturen kan blive mere behagelig med en hundesele.

Med de mange mærker og typer af hundesele kan det være svært at vælge, hvilken sele, der passer netop dig og din hund. Dogstylings hundeseler fra K9 Crew er nemme at give hunden på. Du løfter hundens ene forben, giver hunden selen over hovedet og spænder den fast omkring hunden lige bag forbenene. Denne typer hundeseler kan desuden nemt tilpasses de fleste hunde, så du går aldrig galt i byen med en K9 hundesele.

K9 hundesele er højeste kvalitet

Trækker din hund rigtig meget, kan den få skader på nakke, hals og ryg, hvis den går med halsbånd. En sele er et godt alternativ til et halsbånd, men det er selvfølgelig vigtigt at have en sele, der både er holdbar og stærk. Med en kropssele fordeles trykket på din hunds bryst og skuldre i modsætning til et halsbånd, hvor trykket ligger på halsen og nakken. Et træk i linen er derfor mere behageligt for din hund, når den har sele på – og det er det bedste for hundens led, hvirvler og knogler.

Hvis du har en meget aktiv hund, ved du, at din sele skal være holdbar og stærk. K9 Crews hundeseler er særligt solide og oplagte til stærke, ivrige hunde. Selen er samtidig ekstremt sikker, fordi din hund ikke kan gøre sig fri af den. Ligesom Julius K9 hundesele sidder selerne fra K9 Crew helt tæt til kroppen, uden at det er ubehageligt for din hund.

Hvis du er i tvivl om, hvilken hundesele du skal vælge eller blot har spørgsmål til hundeselerne og deres funktion, er du meget velkommen til at kontakte os. Teamet hos Dogstyling hjælper meget gerne med at vælge en hundesele, der passer til dig og din hund.