K9 CREW - VERDENSKLASSE HÅNDLAVET HUNDEUDSTYR

K9 Crew er specialister i alle typer produkter til hunde: Halsbånd, snor, seler, legetøj og specialudstyr til sikkerheds- og arbejdshunde.

Det helt særlige ved K9 Crew er, at alt deres udstyr er håndlavet. Sådan har det altid været. Som kunde giver det dig holdbare materialer, hands-on kvalitetssikring og unikke standarder for det hundeudstyr, der kommer på markedet.

Læs mere

ENERET TIL HUNDEUDSTYR FRA K9 CREW

K9 Crew er en familievirksomhed, der blev grundlagt ud fra hundeudstyrsmærket EL PERRO. De ejer stadig begge brands og har haft virksomheden siden 2010.

De indgår partnerskaber med andre mindre virksomheder, så de kan fokusere på at designe innovative produkter. Sådan sikrer de, at deres kunder får et objektivt og uafhængigt bud på, hvilke produkter der er det rigtige til deres hund.

K9 Crew sælger ingen af deres produkter på Amazon, eBay eller andre websites. Det betyder, at det kun er muligt at købe produkter fra K9 Crew fra udvalgte salgsrepræsentanter, som har rettighederne i det enkelte land. Det sikrer, at kvaliteten og opfattelsen af K9 Crew fastholdes.

Den yderst anerkendte K9 Crew sele

Alle hundeseler fra K9 er lavet af fremragende materialer, de er forsynet med komfortable stropper med god fordeling af det træk hunden belaster den med. Hundeselerne fra K9 er generelt yderst anerkendte hos forbrugerne, men specielt K9 Crew selen er populær. Selen har en god pasform, og består af et ydre imprægneret og ridsefrit lag. Den smarte K9 Crew sele er syet samme med robuste søm, og den forreste strop om halsen lukkes med velcro, hvor bryststroppen om bugen lukkes med et plastik spænde. Selen har et håndtag på ryggen, som giver dig fri adgang til at holde på hunden, hvis du eksempelvis skulle møde en anden hund på gåturen. Hunde selen har desuden en stålring til isætning af hundesnoren. På siden af den smart K9 sele sidder logoet, og så er der desuden plads til at sætte smarte selvlysende velcrolabels på. Her hos Dogstyling har vi et stort udvalg af hundeseler fra K9 Crew, og vi har med garanti en K9 hundesele, som passer perfekt til din hund. Man kan med den rigtige K9 hundesele på mange måder udtrykke hundens personlighed, og det giver vi dig naturligvis rig mulighed for.

Er du i tvivl om, hvorfor du bør vælge en K9 hundesele i stedet for et halsbånd? Så kan vi fortælle dig, at du ved at fastgøre hundesnoren til en K9 hundesele, i stedet for i halsbåndet, undgås det skadelige pres på hundens hals og nakkehvirvler, som et halsbånd kan forsage. Takket være det højt udviklede design på den smarte K9 Crew sele og dens perfekte pasform, fordeles trykket jævnt og ubrudt over brystregionen.

FIND DET RIGTIGE UDSTYR TIL DIN HUND

Dogstyling er stolte af at forhandle de lækre produkter fra K9 Crew. Og som partner er vi forpligtet til at  rådgive ud fra dine behov, så du får det helt rigtige produkt til dig og din hund. Nedenfor er der et par eksempler på nogle af vores favoritprodukter fra K9 Crew.

  • K9 Crew selen. En forbedret udgave af den populære Julius k9 sele. Selen giver hunden større komfort. Det skyldes dels flere justeringsmuligheder, dels et bedre ”greb” på hundens bryst, fordi selen har en bedre brystplade end Julius k9 selen, der kun har en vandret strop.
  • K9 Crew Cobra Pro halsbånd. Et super halsbånd til professionelt brug. Halsbåndet fås med eller uden greb og er meget slidstærkt. Halsbåndet har desuden såkaldt cobralås, så du kan tage halsbåndet af og give det på ret hurtigt.
  • K9 Crew Cobra Candy-halsbåndet. Et halsbånd, der oprindeligt er udviklet til sikkerhedsbrug. Det er solidt, holdbart og designet med en såkaldt klatrekarabin, så halsbåndet låser som en sikkerhedssele i en bil. Halsbåndet har samtidig en funktion, der gør det muligt at give din hund fri hurtigt, hvis det er nødvendigt. Det er et funktionelt halsbånd, der er oplagt til træning og de daglige gåture.

Udstyret fra K9 Crew er udviklet til professionelle og er ideelt til træning. Ekspertisen fra arbejdet med professionelle hundeførere giver gennemtænkt, gennemtestet og gennemtænkt udstyr. Alt det stiller de til rådighed for private hundeejere, der ønsker det bedste for deres hund.

Så skynd dig at gå på opdagelse blandt vores store udvalg af hundeseler fra K9 her på siden, og skab de bedste rammer for den perfekte gåtur med din hund. Ønsker du dog at købe et halsbånd i stedet, så tilbyder vi naturligvis også det.

Service og levering af høj kvalitet

Her hos Dogstyling bestræber vi os på at yde den bedst mulige service til vores kunder, og vi har stor fokus på hurtig levering af vores varer samt gode produkter her på hjemmesiden. Vores hund Paco tester alt vores udstyr, han bruger sine tænder på bideudstyret, og han trækker alt, hvad han kan i vores hundeliner, så vi med garanti ved, at vores udstyr rent faktisk kan holde til en hund med masser af energi og et højt aktivitetsniveau.

Har du spørgsmål til vores flotte udvalg af hundeseler fra K9, skal du være velkommen til at give os et kald på 20 70 40 11. eller du kan sende os en mail på kontakt@dogstyling.dk – vi ser frem til at høre fra dig

Fra: 349,00 DKK
Forskellige Farver
Fra: 349,00 DKK
-10%
Forskellige Farver
279,00 DKK 251,10 DKK

Halsbånd til store hunde

4cm Cobra Pro Hundehalsbånd (K9 Crew)

Fra: 299,00 DKK
Fra: 349,00 DKK