Hundelegetøj (Bideudstyr og aktivering)

Din hund skal aktiveres og stimuleres. Det betyder meget for dens trivsel og velvære, især hvis du har en aktiv hund. Derfor er det vigtigt, at din hund har noget sjovt hundelegetøj at kaste sig over. Det samme gælder bideudstyr og bidelegetøj. Bideudstyr og tyggelegetøj gavner din hunds tandhygiejne, fordi det renser tænder og tandkød, når hunden tygger på udstyret.

Ny
29,00 DKK
39,00 DKK
25,00 DKK
35,00 DKK
25,00 DKK
29,00 DKK

Alle hunde er forskellige. Derfor kan det være svært at finde ud af, hvilket hundelegetøj og bideudstyr din hund skal bruge. En god tommelfingerregel er, at du skal kigge på din hund og købe legetøj og bideudstyr, der matcher din hunds størrelse, temperament og aktivitetsniveau. Uanset om du vil træne eller bare aktivere din hund, tilbyder Dogstyling hundelegetøj, aktivering og bideudstyr i høj kvalitet.

Vi garanterer gode og stærke produkter, der kan holde til masser af leg og træning. Savner du et bestemt produkt i vores shop, så skriv endelig en mail til os, så skaffer vi det hjem til dig og din hund.

Bideudstyr og bidelegetøj til aktive hunde

Hos Dogstyling har vi en lang række produkter, der er gode for dig og din hunds trivsel. De er målrettet store, aktive hunde, men både små, mellemstore og store hunde har glæde og gavn af vores bideudstyr og hundelegetøj.

Doggies Ball er en helt ny type hundelegetøj og er blevet populær blandt hundeejere på rekordtid. Doggies Ball vækker hundens naturlige instinkter via forskellige lyde, der stimulerer din hund.

Bidelegetøjet HST Dummy har håndtag, som du kan holde fast i, mens du leger med eller træner din hund. Du har et fast greb i legetøjet, og det er smart, når du fx træner lydighed med din hund. HST Dummy er bideudstyr, der egner sig godt til alle hunde.

Vores træningsbolde fra LIKER kan også bruges af alle hunde, uanset størrelse og race. LIKER træningsbolde er velegnet til hundetræning, fordi der er god afstand mellem din hånd og din hunds mund. I kan træne, uden at der sker ulykker.

Dogstyling fører også PULLER træningsringe. Det er træningsringe, der styrker din hunds fysiske og mentale helbred. PULLER træningsringe fungerer rigtig godt til lydighedstræning, når du skal etablere en relation mellem dig og din hund.

Vælg det rigtige hundelegetøj

Legetid med hunden er sjov tid. Hunde elsker at lege – både at tumle selv eller at hente en bold, du har kastet. Prioriterer du at lege med og træne din hund, får du glæde af en glad og sund hund i mange år. Legene giver dig et tæt og stærkt forhold til din hund, og det er sundt (for alle). Legene giver hvalpen motion, udvikler dens muskler og er et grundlæggende element i opdragelsen, hvor du lærer hunden kontrol.

Vær altid opmærksom på hundens alder og temperament, når du vælger legetøj og bideudstyr. Hvis din hund stadig har hvalpetænder, er legetøj og bideudstyr med blødt gummi godt. Når din hund har skiftet tænder, skal du vælge solidt, stærkt bideudstyr og hundelegetøj. Det gælder især, hvis du har en aktiv hund med masser af kræfter og energi.

Husk også altid at holde øje med din hunds bideudstyr. Selvom legetøjet er robust, kan det sagtens gå i stykker, og en ødelagt ventil, brud eller revner i legetøjet eller bideudstyret kan være farligt.

Vi håber, at du får en god legestund med din hund!