Hundehalsbånd

Alle hunde fortjener et hundehalsbånd, så de springer hen til døren og glæder sig til gåturen. Dogstyling forhandler kun halsbånd i absolut højeste kvalitet, så du kan være sikker på at købe et hundehalsbånd, der holder længe og giver optimal sikkerhed. Vi går aldrig på kompromis med kvalitet og styrke – og alle vores hundehalsbånd er håndlavede. Vi leverer eksklusive topprodukter til dig, der ønsker det bedste for din hund.

-50%
Forskellige Farver
200,00 DKK 100,00 DKK
Forskellige Farver

Halsbånd til store hunde

5cm Basic Kennel Hundehalsbånd

279,00 DKK
Forskellige Farver

Halsbånd til store hunde

5cm Camouflage Hundehalsbånd

190,00 DKK
-15%
Forskellige Farver

Halsbånd til store hunde

5cm Old School Hundehalsbånd

299,00 DKK 254,15 DKK
135,00 DKK
135,00 DKK
135,00 DKK

Halsbånd til små hunde

2.5cm Double Hundehalsbånd – Pink

135,00 DKK

Halsbånd til små hunde

2.5cm Double Hundehalsbånd – Rød

135,00 DKK
Ikke på lager
170,00 DKK

Vi har inddelt vores halsbånd i bredder på 2-3 cm til små hunde og 4-5 cm til store hunde. På den måde kan du vælge præcis det halsbånd, som passer til din hund. Alle halsbånd kan justeres i længden, så det giver din hund optimal komfort. Vi har et stort udvalg af farver og mønstre, så du kan finde præcis det halsbånd, der matcher din stil og din hunds personlighed. Uanset, om din hund skal være farverig, sød eller cool, har vi et hundehalsbånd, der passer.

Vælg det rigtige komfortable halsbånd

Hundeloven kræver, at din hund, fra den er 4 måneder gammel, bærer halsbånd med skilt, der viser navn og adresse.Men kunsten at vælge det rigtige hundehalsbånd er også vigtigt for din hunds komfort. Du kan bruge hundredvis af kroner på et lækkert hundehalsbånd, der slet ikke passer din hund. Et forkert hundehalsbånd kan gnave på hundens hals og give smerter, så hunden bliver aggressiv. Et godt halsbånd må ikke sidde stramt, og det skal kunne holde til de kræfter, din hund har. Det nytter jo ikke, at det går i stykker, når din hunden pludselig rykker hårdt i snoren.Når du vælger halsbånd, skal du være opmærksom på halsbåndets tykkelse og din hunds vægt. Tag eventuelt et målebånd og læg det omkring halsen på din hund; put 2 fingre imellem målebåndet og halsen, så sikrer du, at halsbåndet sidder løst. Har du en tung hund, kan du med fordel købe et halsbånd, hvor det er metalringe, der binder enderne sammen.

Stort udvalg af hundehalsbånd til din aktive hund

Udvalget af hundehalsbånd hos Dogstyling er stort, og vi har farver til enhver smag. Vi har både halsbånd i stærke farver, safari, oldschool og army. Vi har professionelle halsbånd fra K9 Crew, halsbånd med cobralås til outdoor aktiviteter og eksklusive halsbånd i hvid, guld, sort og sølv. Vi har halsbånd, der er målrettet hundetræning, halsbånd til dig, der arbejder professionelt med din hund, og halsbånd, der er designet til outdoor aktiviteter med høj intensitet. Alle vores hundehalsbånd kan rengøres med en klud, så de er oplagte til dig, der har en aktiv hund.Hos Dogstyling stræber vi efter at kunne give alle kunder præcis det halsbånd, de leder efter. Udvalget skifter, men du kan altid forvente komfortable halsbånd, der giver dig og din hund halsbånd af absolut bedste kvalitet og slidstyrke. Hvis du ikke kan finde en størrelse, der passer din hund, kan du sende os din hunds halsmål. Så skaffer vi et udvalg af hundehalsbånd til dig, som du kan vælge imellem.