Halsbånd til små hunde

Er det ved at være tid til et nyt halsbånd til din bedste ven – eller skal du til at købe din hunds første halsbånd? Dogstyling tilbyder dig et bredt udvalg af halsbånd til dig, der har en lille hund.

135,00 DKK
135,00 DKK
135,00 DKK

Halsbånd til små hunde

2.5cm Double Hundehalsbånd – Pink

135,00 DKK

Halsbånd til små hunde

2.5cm Double Hundehalsbånd – Rød

135,00 DKK
Ikke på lager
170,00 DKK

Halsbånd til små hunde

2cm Hundehalsbånd m/ Kliklås

49,00 DKK

Halsbånd til små hunde

3cm Juicy Double Hundehalsbånd

85,00 DKK

Som med halsbånd til store hunde er det absolut afgørende med halsbånd til små hunde, at du finder et halsbånd i den rigtige størrelse og det rigtige materiale. Farve og mønster kommer i anden række – og det betyder jo heller ikke noget for hunden. Til gengæld betyder det alt for dig, din hund og jeres gåture, at du giver den et halsbånd på, som sidder perfekt.

Halsbånd til små hunde skal også sidde perfekt

Sidder halsbåndet ikke optimalt på din hund, bliver det let ubehageligt for hunden. Et tegn på et dårligt tilpasset halsbånd kan være, at din hund ikke vil have halsbåndet på – eller du pludselig oplever, at din hund slet ikke vil med ud på gåtur.

Gør derfor dig selv den tjeneste, at du måler hundens hals grundigt, inden du går i gang med at købe halsbånd. Du skal både måle omkredsen og bredden, for der skal selvfølgelig være plads til, at din hund kan bevæge sit hoved frit. Køber du et halsbånd til din lille hund, der er alt for bredt, vil det genere og være ubehageligt for hunden at have på.

Halsbånd i god kvalitet til små hunde

Mange af halsbåndene, som vi forhandler på Dogstyling, er udviklet til aktive hunde, der nedstammer fra arbejds- eller politihunde. Men selvom halsbåndene er udviklet til hunde, der er større end din, kan det give god mening at vælge et halsbånd i god kvalitet.

Små hunde kan sagtens have kræfter og finde på at trække i snoren – og der kan halsbåndets materiale have stor betydning for, om halsbåndet holder. Materialet er også vigtigt, når du tager din hund med på gåtur i skoven, hvor halsbåndet let kan blive både vådt og beskidt. Nogle eksperter anbefaler læder grundet komforten, men vores halsbånd fra Extreme Dog Gear og K9 Crew i nylon er både behagelige for hunden, lette at rengøre og modstandsdygtige over for både vind og vejr, slitage og leg.

Hunde halsbånd med forskellige lukkemekanismer

I vores store udvalg af hunde halsbånd, finder du også halsbånd til små hunde, der lukkes på forskellige måder. Vi tilbyder eksempelvis halsbånd med kliklås, der har en særdeles stor trækstyrke. Herudover tilbyder vi også hunde halsbånd med lukkemekanismer som fx metalspænder.

Hunde halsbånd i flotte farver og lækre designs

Her hos Dogstyling har vi et hav af flotte hunde halsbånd også i nylon. Et hundehalsbånd i nylon er perfekt til hunden med den sarte hund, da nylon er et særdeles blødt materiale. Ved at vælge et hundehalsbånd i nylon, skåner du hundens pels og hud, og den sarte hund vil derfor takke dig, for at vælge et af disse lækre halsbånd. Her på siden finder du hunde halsbånd i nylon og i mange forskellige tykkelser og bredder – alle med den høje kvalitet tilfælles. Vores hunde halsbånd i nylon tilbydes i mange smukke og prangende farver, så du er helt sikker på, at din hund ikke bliver overset i trafikken. Du finder blandt andet lækre farver som pink, grøn, rød og blå – derudover har vi også hunde halsbånd i flotte camouflage designs.

Køber du et hunde halsbånd i en flot neon grøn farve, skal du ikke være bange for at tage din hund med udenfor, i de mørke vintermåneder. Det kan være utroligt svært for bilister at spotte din hund i mørket, og med et prangende neon grønt halsbånd til små hunde, kan du være sikker på at bilisterne ikke overser din hund i trafikken.

Find det perfekte hunde halsbånd hos os

Du kan med sikkerhed finde det helt perfekte hunde halsbånd til din hund her hos Dogstyling. Vi går op i høj kvalitet og komfort, og med et flot og komfortabelt hunde halsbånd, bliver gåturen med garanti ekstra sjov. Din hund vil takke dig en ekstra gang for at vælge det rigtige halsbånd, da et forkert halsbånd kan være til stor gene hos hunden. Vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde det perfekte hunde halsbånd til din hund, og vi tager imod alle spørgsmål med åbne arme.

Husk altid, at hvis du køber halsbånd til din hund, inden den er fuldt udvokset, kan du kun regne med at bruge halsbåndet i omkring fem måneder, før du skal købe nyt. Det er især vigtigt, fordi hunden i voksefasen hurtigt lærer dårlige vaner – og får din hund pludselig en dårlig oplevelse med sit halsbånd, kan det tage tid at opbygge hundes tillid til halsbåndet igen.

Vi håber, at du finder præcis det halsbånd, du har brug for, og som passer din hund perfekt. Ellers kan du til enhver tid kontakte os og få hjælp.