Kvalitets hundefoder og hundegodbidder

En sund og varieret kost er lige så vigtig for din hund, som det er for dig. Desuden bør hundefoderet tilgodese den enkelte huns behov og i det hele taget sammensættes, så det bedst muligt rammer den type kost, som hunden oprindeligt er bygget til at få.
Vi fører et godt og varieret udvalg af hundefoder fra producenter, som lægger meget stor vægt på kvalitet og pålidelighed. I forhold til hundefoder, så har vi altid hundens behov og sundhed i centrum.


Forskellige typer af hundefoder

Det er vigtigt at variere kosten. Selv om alle vores produkter i sig selv indeholder alle de rigtige og vigtige ingredienser i de rette forhold, så kan du med fordel give hunden lidt andet eller lidt ekstra af og til. Man kan sige, at der er basisfoderet, og så er der det foder, der kan bruges enten som en belønning eller som lidt hygge efter en lang og aktiv tur i det fri.

Vi skelner imellem disse kategorier af foder:

  • Basisfoder
  • Foder med kosttilskud
  • Godbidder
  • Råfoder
  • Tørfoder

Foderet bruges på forskellige måder, og i en kombination er det helt perfekt for hundens sundhed og trivsel.

Basisfoder

Dette er fundamentet i din hunds kost. Et godt, sundt og nærende fuldfoder, som dækker alle hundens basale kostbehov.

Det er ikke alle hunde, der skal have præcist det samme foder. I forhold til hundens alder, fase i livet, aktivitetsniveau, foderstand og så videre, så er foderet sammensat, så det så vidt muligt tilgodeser de særlige forhold.

Af basisfoder har vi mange gode kvalitetsmærker, som byder på gennemtest allroundfoder, der indeholder alle de vigtige næringsstoffer til samtlige hunderacer. Du finder selvfølgelig forskellige varianter af de forskellige mærker, så du kan vælge ud fra netop din hunds behov.

Foder med kosttilskud

Det er vigtigt, at din hund får et foder, som det synes om, og som er sammensat, så det giver din hund nøjagtigt det, som den har brug for. Så er den godt dækket ind.

Derfor tilbyder vi selvfølgelig også mærker og produkter, hvor der er fokus på godt foder, men med forskellige typer af kosttilskud. Således kan du sikre dig, at din hund får præcis de næringsstoffer den har brug for via vores kvalitetsfoder med diverse kosttilskud.

Kosttilskud behøves dog ikke nødvendigt være noget selve foderet indeholder, men kan være kosttilskud du køber ved siden af og blander sammen med din hunds almindelige foder.

Godbidder

Du kan sagtens give din hund en lille snack en gang imellem. Det er selvfølgelig vigtigt, at denne snack stadig er sund for hunden.

Her byder vi naturligvis også nogle godbidder, som både er uimodståeligt lækre for hunden, og som bidrager positivt til hundens sundhed. Du finder her et stort udvalg af diverse godbidder, som det er helt fint at skifte imellem.

Brug godbidderne med måde. Enten som en belønning for korrekt adfærd eller som lidt ekstra, når den har præsteret. En godbid bør hunden have gjort sig fortjent til.

Råfoder

Råfoder, eller BARF (Biologically Appropriate Raw Food) er raw food for hunde. En hund er oprindeligt designet til at spise råt og ikke-tilberedt mad. Det vil man efterkomme med dette råfoder, som ligger meget tæt op ad hundens oprindelige fodertyper.

Vores råfoder er ligeledes fra kendte mærker, som er kvalitetsstemplet, så du er sikker på kvaliteten. Her har vi igen et stort udvalg og i vores sortiment finder du helt sikkert noget, som passer til jeres behov. Du kan sagtens bruge det som fuldfoder – og/eller evt. supplere med tørfoder også.

Variation er vigtigt

Alle vore produkter er af den bedste kvalitet. Foderet er sammensat, så hunden er fuldstændig dækket ind både næringsmæssigt og i forhold til de nødvendige tilsætninger. Brug den rette type af kost til din hund, og husk at variere foderet af og til.

Vi tilbyder gratis levering i hele Danmark, vi kan skræddersy en foderordning for dig og din hund samt prisen. Og vi kan tilbyde foderløsninger til forskellige prisklasser.

Køb dit hundefoder hos Dogstyling i dag.