Hundefoder

Sund og varieret hundefoder er lige så vigtig for din hund, som din kost er for dig. Desuden bør hundefoderet tilgodese den enkelte huns behov og i det hele taget sammensættes, så det bedst muligt rammer den type kost, som hunden oprindeligt er bygget til at få.
Vi fører et godt og varieret udvalg af hundefoder fra producenter, som lægger meget stor vægt på kvalitet og pålidelighed. I forhold til hundefoder, så har vi altid hundens behov og sundhed i centrum.


Et godt hundefoder i høj kvalitet er vigtig for din hunds helbred og velvære. Et hundefoder er derfor ikke bare et hundefoder – uden vigtige næringsstoffer har din hund det ikke optimalt. Det er derfor vigtigt, at du vælger foderet med stor omhu og med omtanke for din hunds ve og vel.

Hvilken type hundefoder kan man få?

Inden for hundefoder er der mange forskellige typer at få afhængigt af, hvor stor din hund er, hvilket aktivitetsniveau den har og meget mere. Her på Dogstyling.dk har vi et bredt udvalg af hundefoder til forskellige typer hunde i høj kvalitet.

Vi mener, det er vigtigt at variere kosten for din hund, så den ernæringsmæssigt er dækket godt ind. Selvom alle vores produkter indeholder de rigtige og vigtige ingredienser i de rette forhold, kan du med fordel give din hund noget andet foder eller lidt ekstra hundefoder af og til.

Det vil sige, at der er basisfoderet, som er det foder, din hund spiser til dagligt, og så er der det foder, som du kan bruge til belønning eller ekstra hygge efter en lang og aktiv tur i det fri.

Vi skelner mellem følgende kategorier af foder:

  • Basisfoder
  • Foder med kosttilskud
  • Godbidder
  • Råfoder
  • Tørfoder

De forskellige typer af foder anvendes på forskellige måder, men er som en kombination perfekt for din hunds sundhed og trivsel.

Hvad er basisfoder?

Basisfoderet er fundamentet i din hunds kost. Det betyder, at det er et godt, sundt og nærende fuldfoder, som dækker alle de basale kostbehov, som din hund har. Hunde er forskellige og derfor skal de ikke have det samme foder.

Når du vælger foder til din hund, bør du derfor kigge på hundens alder, aktivitetsniveau, foderstand, pels og meget andet. Når du gør det, sørger du for, at foderet er sammensat, så det så godt som muligt tilgodeser dens behov og forhold.

Hvilket basisfoder tilbyder vi?

Hos os finder du et bredt udvalg af gode kvalitetsmærker, som alle byder på gennemtestet allroundfoder. Det betyder, at de indeholder alle de vigtige næringsstoffer til samtlige hunderacer.

Du finder naturligvis forskellige varianter af de forskellige mærker, så du kan vælge ud fra de behov, din hund har. Du kan blandt andet vælge mellem foder fra Wolfsblut,Sams Field og Profine, som alle er populære kvalitetsmærker.

Klik dig gerne rundt og se om ikke vi har et hundefoder, der passer perfekt til din hund.

Hvad er foder med kosttilskud?

Der er mange ting, du skal tænke over, når du vælger foder til din hund. Men det vigtigste er, at den bliver dækket ind på de næringsstoffer, den skal have.

Vi tilbyder derfor også mærker og produkter, hvor fokus er på det gode foder med forskellige typer af kosttilskud. Det betyder, at du finder foder, hvor der kan være tilsat alt lige fra ekstra vitaminer og mineraler til ekstra fibre og sunde råvarer.

Dermed giver vi dig mulighed for at sikre, at din hund får de næringsstoffer, den har brug for via vores kvalitetsfoder.

Derudover kan du også købe kosttilskud ved siden af det foder, du allerede i forvejen har. Kosttilskud behøver nemlig ikke nødvendigvis være noget selve foderet indeholder, men kan være kosttilskud du køber ved siden af og blander sammen med din hunds almindelige foder.

Hvad du har mest lyst til, er helt op til dig.

Hvilke godbidder tilbyder vi?

Du kan sagtens give din hund en lille snack en gang imellem så længe, at godbidden eller snacken er sund og god for din hunds helbred.

Her på shoppen tilbyder vi naturligvis også godbidder, som både er uimodståeligt lækre for hunden og som bidrager positivt til hundens sundhed. Du finder her et stort udvalg af diverse godbidder, som det er helt fint at skifte imellem.

Brug altid godbidderne med måde. Brug dem enten som en belønning for korrekt adfærd eller som lidt ekstra, når den har præsteret. En godbid er noget hunden bør have gjort sig fortjent til.

Hvad er råfoder?

Råfoder, eller BARF (Biologically Appropriate Raw Food) som det også kaldes, er raw food for hunde. En hund er oprindeligt designet til at spise råt og ikke-tilberedt mad, hvilket du efterkommer ved at fodre med råfoder, som ligger meget tæt op ad hundens oprindelige fodertyper.

Vi tilbyder naturligvis også råfoder fra kendte mærker, som alle er kvalitetsstemplet, så du er sikker på kvaliteten. Her har vi igen et stort udvalg, ligesom du med stor sikkerhed finder noget, som passer til jeres behov. Du kan sagtens bruge råfoder som fuldfoder, hvis du har lyst til det og/eller supplere det med tørfoder.

Prøv dig endeligt frem og se, hvad der fungerer bedst for din hund.

Variation er vigtigt

Alle vores produkter er af den bedste kvalitet. Vores udvalg af foder er sammensat, så hunden er fuldstændig dækket ind både næringsmæssigt og i forhold til de nødvendige tilsætninger.

Sørg for at bruge den rette type af kost til din hund og husk at variere foderet af og til, da det er det bedste på lang sigt.

Vi tilbyder gratis levering i hele Danmark og kan skræddersy en foderordning for dig og din hund, ligesom vi kan skræddersy en pris til dig. Vi tilbyder også forskellige foderløsninger til forskellige prisklasser – så mon ikke vi har noget, der passer til dig og din hund?

Køb dit hundefoder hos Dogstyling i dag.