Halsbånd til store hunde

Skal du til at købe nyt halsbånd til din hund? Og er du en af dem, der også elsker store hunde med masser af energi, legelyst og aktivitet?

Hos Dogstyling glæder vi os til at hjælpe dig med at finde et halsbånd, der passer til din hunds størrelse og behov. Det er bare at gå på opdagelse i vores store udvalg af modeller, der er designet til store hunde..

Læs mere

Stort udvalg af halsbånd til store hunde

Inden du går i gang med at kigge på vores mange modeller, så skal du huske, at det vigtigste altid er at finde et halsbånd, der passer til lige præcis din hund. Og her mener vi selvfølgelig ikke farve eller stil, men derimod længde og bredde.

Halsbåndet skal først og fremmest sidde behageligt og ikke flyve af, første gang din hund sætter i løb efter en anden hund eller finder på at teste halsbåndets holdbarhed. Når du skal finde det rigtige halsbånd til store hunde, gør du det bedst, hvis du som det første måler din hund rundt om halsen med et målebånd.

Læg to fingre mellem målebåndet og din hunds hals, når du måler. Så har du et godt bud på, hvilke centimetermål din hunds næste halsbånd skal have. De to fingre sikrer, at halsbåndet ikke sidder for stramt, når du pakker det ud og skal give det på til den første gåtur.

Hold øje med hundehalsbåndets materiale

Når du har en stor hund, ved du sikkert også godt, at en hund kan have rigtig mange kræfter. Derfor skal du – især med halsbånd til store hunde – være opmærksom på at vælge et halsbånd, der kan modstå din hunds styrke.

Selvom din hund selvfølgelig ikke trækker i snoren, så er der andre hunde, der godt kan finde på den slags. Derfor er det en rigtig god idé at holde øje med materialet, når du køber hundehalsbånd. Halsbånd i stof er sjældent en god løsning med store hunde, mens hundehalsbånd i kraftigt nylonmateriale, som Dogstylings udvalg blandt andet byder på, er nemme at renholde og let matcher den styrke, som store hunde ofte har.

Hos Dogstyling ved vi, at det kan være svært at ramme det rigtige halsbånd. Og fordi det er så vigtigt for os, at din hund har det godt, kan du selvfølgelig altid skrive til os og spørge os til råds. Skulle du ramme ved siden af på dit køb, kan du altid returnere halsbåndet til os inden for 14 dage.

Vi håber, du finder et halsbånd, som gør både dig og din hund glad.

-50%
Forskellige Farver
200,00 DKK 100,00 DKK
Forskellige Farver

Halsbånd til store hunde

5cm Basic Kennel Hundehalsbånd

279,00 DKK
Forskellige Farver

Halsbånd til store hunde

5cm Camouflage Hundehalsbånd

190,00 DKK
Forskellige Farver

Halsbånd til store hunde

5cm Old School Hundehalsbånd

299,00 DKK
Forskellige Farver

Halsbånd til store hunde

4cm Camouflage Strip Hundehalsbånd

180,00 DKK
Forskellige Farver
279,00 DKK

Halsbånd til store hunde

4cm Cobra Pro Hundehalsbånd (K9 Crew)

299,00 DKK319,00 DKK
349,00 DKK369,00 DKK
Forskellige Farver

Halsbånd til store hunde

4cm Sandwich Triple Hundehalsbånd

180,00 DKK
190,00 DKK
-61%
190,00 DKK 75,00 DKK
190,00 DKK