Hundesnor

En glad hund skal luftes flere gange dagligt. Det kræver en god, holdbar hundeline i god kvalitet. Dogstyling sælger håndlavede hundeliner til flere hunde, justerbare hundeliner og flexline. De fleste hundesnore fås både i modeller, hvor man kan tilpasse længden, og i modeller med en fast længde. Vores udvalg spænder over længder fra 50 cm til 200 cm, så du let kan vælge en længde, der passer til både dig og din hund.

Læs mere

Vores håndlavede hundeliner kommer i et bredt udvalg af farver og alle metaldele på linerne er rustfrie. Hundelinerne fra Extreme Dog Gear er lavet i nylon af ekstrem høj kvalitet, der ikke brænder i hænderne, og linerne fra EL PERRO er lavet i popypropylen, der er et slidstærkt materiale, der kan klare maskinvask, uden at snoren mister farve. Vi tilbyder også Fleece Comfort-hundeliner, hvor håndtaget er foret og ekstremt blødt at holde i.

Håndlavede hundeliner med fuld kontrol

I Danmark kræver loven, at din hund skal være i snor, hvis du ikke har fuld kontrol over din hund. Det er vigtigt for at kunne kontrollere møderne mellem andre hunde, eller hvad din hund skal undersøge. En hundeline fra EL PERRO eller Extreme Dog Gear giver dig fuld kontrol, og kvaliteten er noget af det absolut bedste på markedet. Det er håndlavede, hårdføre og ekstremt solide hundeliner, som Dogstyling forhandler eksklusivt i Danmark.

Din hundeline skal støtte din hunds bevægelsesfrihed, og samtidig skal du have kontrol over og kontakt med din hund. Som tommelfingerregel skal længden tilpasses hundens aktionsradius, og tykkelsen skal matche hundens størrelse. Uanset om linen skal bruges sammen med en hundesele eller sættes fast i et hundehalsbånd, er der mange valgmuligheder. Men pas på med at købe for billigt. Snoren skal kunne holde, hvis din hund trækker til eller bare har mange kræfter – og der er materialet afgørende.

Vælg den rigtige hundesnor

Hundeliner kan inddeles i førerline, dressurline og flexline.

Førerliner har en afgrænset længde af line, et greb og en karabin, som klikkes fast på din hunds halsbånd eller. De korte liner er designet til at give et solidt greb, hvor du ikke mister taget, hvis din hund pludselig rykker til. Derfor er de gode til hvalpe, indtil de har lært at gå ordenligt, eller hvis du har en stor hund, du gerne vil have kontrol over. Korte liner fungerer godt, hvis du bor i et byområde, eller til fx brugshundearbejde eller forskellige former for træning.

På dressurliner ligger den lange line dobbelt. Linen har to karabinhager, så du kan justere længden ved at sætte den ene karabinhage fast i halsbåndet og den anden fast på snoren. Lange hundeliner giver stor frihed, og den er oplagt, hvis du bor uden for byen, og din hund har masser af plads at boltre sig på.

Flexliner er udstyret med et bremsesystem, en stopknap, et håndtag og en karabinhage. De kan justeres undervejs på gåturen og giver størst mulig frihed til din hund. Flexliner kan fås helt op til 8 meters længde, men stopknappen kan til enhver tid låse flexlinen og bremse hundens fremdrift. Flexliner er god i større områder, fordi den giver din hund mulighed for at gå på opdagelse, uden at du er bag ved den hele tiden.

For at få den bedste oplevelse på gåturen, skal du vælge en snor, der matcher din hunds størrelse, styrke og behov. Har du en stærk aktiv hund skal du vælge én type hundesnor, mens en mere rolig hund kræver en anden type hundesnor. Men du skal også tænke på dig selv. Det er vigtigt, at du får en snor, der ligger godt i hånden og matcher din højde. Du kan også overveje, om snorens farve ikke også skal matche det halsbånd eller den hundesele, din hund skal have. Skulle du være så uheldig at få en hundeline hjem, som ikke ligger godt i hånden, kan du selvfølgelig altid returnere den til os.

Vi håber, du får fantastiske og inspirerende gåture med din hund.

Forskellige Farver
Forskellige Farver
Forskellige Farver
-33%
Forskellige Farver
-50%
Forskellige Længder
Fra: 129,00 DKK64,00 DKK