Hundesnor

En glad hund skal luftes flere gange dagligt. Det kræver en god, holdbar hundesnor i god kvalitet. Dogstyling sælger håndlavede hundeliner til flere hunde, justerbare hundeliner og flexline. De fleste hundesnore fås både i modeller, hvor man kan tilpasse længden, og i modeller med en fast længde. Vores udvalg spænder over længder fra 50 cm til 200 cm, så du let kan vælge en længde, der passer til både dig og din hund.

Forskellige Farver
Forskellige Farver
Forskellige Farver
-33%
Forskellige Farver
-50%
Forskellige Længder
Fra: 129,00 DKK64,00 DKK

Vores håndlavede hundeliner kommer i et bredt udvalg af farver og alle metaldele på linerne er rustfrie. Hundelinerne fra Extreme Dog Gear er lavet i nylon af ekstrem høj kvalitet, der ikke brænder i hænderne, og linerne fra EL PERRO er lavet i popypropylen, der er et slidstærkt materiale, der kan klare maskinvask, uden at snoren mister farve. Vi tilbyder også Fleece Comfort-hundeliner, hvor håndtaget er foret og ekstremt blødt at holde i.

Håndlavede hundeliner med fuld kontrol

I Danmark kræver loven, at din hund skal være i snor, hvis du ikke har fuld kontrol over din hund. Det er vigtigt for at kunne kontrollere møderne mellem andre hunde, eller hvad din hund skal undersøge. En hundeline fra EL PERRO eller Extreme Dog Gear giver dig fuld kontrol, og kvaliteten er noget af det absolut bedste på markedet. Det er håndlavede, hårdføre og ekstremt solide hundeliner, som Dogstyling forhandler eksklusivt i Danmark.Din hundeline skal støtte din hunds bevægelsesfrihed, og samtidig skal du have kontrol over og kontakt med din hund. Som tommelfingerregel skal længden tilpasses hundens aktionsradius, og tykkelsen skal matche hundens størrelse. Uanset om linen skal bruges sammen med en hundesele eller sættes fast i et hundehalsbånd, er der mange valgmuligheder. Men pas på med at købe for billigt. Snoren skal kunne holde, hvis din hund trækker til eller bare har mange kræfter – og der er materialet afgørende.

Hundesnor til 2 hunde

Her hos Dogstyling har du mulighed for at købe en dobbelt hundesnor, som er den perfekte hundesnor til 2 hunde. Ejer du nemlig to hunde, så er du udmærket klar over, hvilken udfordring det kan være at holde styr på to snore, når i går tur. Det gælder specielt i trafikken, hvor der også er andre fodgængere på fortovet. Her er det altså knap så belejligt, at hundene pludselig går i hver sin retning. Det et dog ikke blot i trafikken, at de snore kan være besværlige at håndtere. I skoven, hvor linerne hurtigt kan blive viklet ind i buskads og grene, er en dobbelt hundesnor til to hunde altså også et must have. Denne hunde snor er ét langt reb, hvor der i hver ende sidder en kraftig karabinhage. Karabinhagerne fæstnes blot til hundenes halsbånd, og midt for sidder der en ring, som blot skal fæstnes til den line, du holder fast i. Den smarte dobbelt hundesnor til 2 hunde hedder Rope Double Dog, og den er lavet af 16 millimeter klatrereb. Det vil altså sige, at ligegyldigt hvor store og stærke dine hunde er, og ligegyldigt, hvor meget de trækker i hver deres retning, så kan linen holde til det. Den er desuden yderst slidstærk, så du og dine hunde kan have stor glæde af den i mange år frem. Du har desuden mulighed for at vælge den smarte hundesnor i din yndlingsfarve, for den kommer nemlig i en lang række forskellige farver, som blandt andet aubergine, champagne, grøn, rød og sort.Hundesnoren af mærket Extreme Dog Gear, er kendt for deres håndlavede produkter fra Holland. Deres produkter er absolut verdensklasse, og de går ikke på kompromis med hverken materialer eller produktion. Udstyr til hunde, især liner, handler nemlig ikke blot om komfort – det handler om sikkerhed. Er du på udkig efter hundeliner, eller måske går du målrettet efter en hundesnor til 2 hunde, så kan du med stor fordel kigge nærmere på vores produkter fra Extreme Dog Gear.

Vælg den rigtige hundesnor

Hundeliner kan inddeles i førerline, dressurline og flexline.Førerliner har en afgrænset længde af line, et greb og en karabin, som klikkes fast på din hunds halsbånd eller. De korte liner er designet til at give et solidt greb, hvor du ikke mister taget, hvis din hund pludselig rykker til. Derfor er de gode til hvalpe, indtil de har lært at gå ordenligt, eller hvis du har en stor hund, du gerne vil have kontrol over. Korte liner fungerer godt, hvis du bor i et byområde, eller til fx brugshundearbejde eller forskellige former for træning.På dressurliner ligger den lange line dobbelt. Linen har to karabinhager, så du kan justere længden ved at sætte den ene karabinhage fast i halsbåndet og den anden fast på snoren. Lange hundeliner giver stor frihed, og den er oplagt, hvis du bor uden for byen, og din hund har masser af plads at boltre sig på.Flexliner er udstyret med et bremsesystem, en stopknap, et håndtag og en karabinhage. De kan justeres undervejs på gåturen og giver størst mulig frihed til din hund. Flexliner kan fås helt op til 8 meters længde, men stopknappen kan til enhver tid låse flexlinen og bremse hundens fremdrift. Flexliner er god i større områder, fordi den giver din hund mulighed for at gå på opdagelse, uden at du er bag ved den hele tiden.For at få den bedste oplevelse på gåturen, skal du vælge en snor, der matcher din hunds størrelse, styrke og behov. Har du en stærk aktiv hund skal du vælge én type hundesnor, mens en mere rolig hund kræver en anden type hundesnor. Men du skal også tænke på dig selv. Det er vigtigt, at du får en snor, der ligger godt i hånden og matcher din højde. Du kan også overveje, om snorens farve ikke også skal matche det halsbånd eller den hundesele, din hund skal have. Skulle du være så uheldig at få en hundeline hjem, som ikke ligger godt i hånden, kan du selvfølgelig altid returnere den til os.

God service og hurtig levering

Hos Dogstyling yder vi professionel hjælp, hvis vores kunder har spørgsmål eller andet. Vi har stor fokus på hurtig levering af vores varer her på hjemmesiden. Samtidig har vi vores søde vovse, Paco, der tester alt vores hundeudstyr, hvor han får lov til at lege, bruge sine tænder på vores bideudstyr samt tester vores hundeliner, hvor han trækker alt hvad han kan, så du er helt sikker på, at vores udstur kan holde til hunde med masser af energi og til hunde der har et højt aktivitetsniveau.Undre du dig over noget eller har evt. nogle spørgsmål til vores flotte udvalg af hundeliner, skal du være velkommen til at give os et kald på 20 70 40 11 eller kan du sende os en mail på kontakt@dogstyling.dk – vi ser frem til at høre fra dig.