Vom og Hundemat hundefoder

Norsk kvalitet, når det er bedst. Det må være overskriften, når snakken falder på Vom og Hundemat hundefoder.

Råvarerne, der er anvendt, kommer udelukkende fra norske slagterier, som også laver kød til mennesker. Det er et krav fra Vom og Hundemat, at der kun anvendes norske råvarer. Årsagen er, at nordmænd meget sjældent oplever sygdomme i forbindelse med deres madlavning modsat i f.eks. U-lande. Der stilles enormt høje krav, når det kommer til måden, man fremstiller og producerer husdyrprodukter. Det gælder ikke kun kvaliteten, men det gælder så sandelig også dyrevelfærd og dyresundhed. Det giver i sidste ende et produkt, nordmændene kan stå inde for. Når Vom og Hundemat kan stå inde for noget, så ved man pr. definition, at det er et kvalitetsblåstempel.

Obs: Foder fra Vom og Hundemat kan ikke sendes, det skal enten afhentes, medmindre du bor i Nyborg eller omegn, som er det eneste sted vi leverer disse produkter.


Udviklet i samarbejde med universitet i Norge

Vom og Hundemat hundefoder er udviklet i samarbejde med ernæringseksperter fra Norges Miljø- og Biovitenskapelig Universitet. Opskrifterne er ikke opsamlet i laboratoriet, men derimod i naturen.

Alle råvarer med undtagelse af ris er norske. Ellers er der ikke noget, som er importeret fra udlandet.

5, gode smagsvarianter

Der findes 5 forskellige smagsvarianter, der alle er fyldt med kvalitet på hver deres måde.

Active

Til de hunde, der er moderat til meget aktive. De er lavet til sunde og udvoksede hunde. Det er en af de mest populære blandinger hos Vom og Hundemat hundefoder. Hvis din hund har ekstra meget energi, sørger du bare for at give den lidt ekstra store portioner.

Taste

God, hvis din hund godt kan lide at spise meget, da det er tillægsfoder. Den er også god at blande med.

Digestive

Den eneste variant, hvor du kan finde kulhydrater. Det betyder mindre energitæthed. Den er ideel til hunde, der er inaktive eller hunde, som døjer med maveproblemer.

Puppy

En god start på hundelivet. Hvalpen vænner sig hurtigt til et liv med kødbaseret kost.

Organic

Det er her, hvor råvarerne i endnu højere grad kommer ind i billedet. Er kanon til tillægsfoder sammen med tørfoder.

Sådan bruges produkterne i praksis

Hundefoderet fra Vom og Hundemat er ikke varmebehandlet eller tilsat konserveringsmidler. Det gør, at holdbarheden er noget mindre end sædvanligt, men er også et udtryk for, at det er kvalitet, vi har at gøre med. Skal helst opbevares i frysetemperaturer. Hundefoderet skal ikke steges.

Fordelene ved Vom og Hundemat hundefoder

Herunder har vi listet de primære fordele ved Vom og Hundemats lækre varianter:

  • Kvalitet og smag i ét. Det er tydeligt der er gjort meget ud af at skabe et kvalitetsprodukt, hvor der er fokus på hundens behov ift. ernæring. Dette kombineret med de populære smage, gør dette mærke og deres varianter til et hit.
  • Troværdighed. Norsk grundighed på et niveau, der er helt uhørt inden for hundebranchen gør, at deres varer oser af troværdighed på flere kanter og ledder. Det værende smag, kvalitet, råvarer, renlighed, sundhed med meget mere.