2cm Hundehalsbånd m/ Kliklås

25,00 kr.

Komfortabelt Juicy Click halsbånd fra mærket EL PERRO med bredde 2 cm.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Komfortabelt Juicy Click halsbånd fra mærket EL PERRO med bredde 2 cm.

Halsbåndet Juicy Click er fra mærket EL PERRO, som er kendetegnet ved, udelukkende at have produkter, som er håndlavede, inklusiv dette Juicy Click halsbånd. Dermed er halsbåndet af en yderst høj kvalitet, som giver din hund ekstra komfort når den har det på.

Metal og yderligere hæftelser på Juicy Click halsbåndet er lavet i rustfri, men der kan dog i få tilfælde opstå rust ved skrammer og revner, og disse kan nemt fjernes ved hjælp af VD40 og en klud. Du kan maskinvaske halsbåndet ved 30 grader og på den måde vil farven på halsbåndet holde bedre og generelt vil halsbåndet opnå en længere holdbarhed.

Halsbåndet passer til hvalpe og små hunderacer, og hvis halsbåndet ikke umiddelbart findes i din hunds størrelse kan det håndsyes således, at det passer til din hund. Hvis du er interesseret i dette, skal du blot sende os din hunds mål og således vil vi få halsbåndet skræddersyet til din hund.

Juicy Click halsbåndet fra EL PERRO er nemt og hurtigt at give din hund på, hvilket skyldes den lette klikmekaniske og din hund vil slet ikke lægge mærke til, at den har halsbåndet på derefter.

Størrelse

, ,

Vælg Farve

,