4cm Cobra Candy Hundehalsbånd (K9 Crew)

Original price was: 279,00 kr..Current price is: 210,00 kr..

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

K9 Crews Cobra Candy er et professionelt halsbånd i ypperste kvalitet. Det er solidt, holdbart – og det er et halsbånd, som både du og din hund kan få stor gavn af.

Halsbåndet er originalt designet til militæret. Det siger noget om, hvor stærkt og holdbart halsbåndet er, da kun det allersikreste og gennemtestede er godt nok til militæret.

Det er især hunde som schæfer, belgisk malinois og lignende, som er oplagte bærere af dette halsbånd på grund af hundenes størrelse og fysiske styrke.

Professionelt Hundehalsbånd med æstetisk karakter

Halsbåndet er især godt i kraft af dets ‘cobra’ lås, som oprindeligt er en australsk karabinhage. Samtidig får den specielle cobralås halsbåndet til at ligne et bilsele, hvilket giver halsbåndet æstetisk karakter.

K9 Crew-halsbåndet er designet til outdoor aktiviteter med højt intensitetsniveau og hunde med stor styrke.

Oplagt halsbånd til professionelt arbejde

Den særlige karabinhagemekanisme gør, at du lynhurtigt kan åbne og lukke halsbåndet. Det er praktisk af sikkerhedsmæssige årsager. Låsen er også smart, hvis du skal arbejde professionelt med din hund, og I skal lære at samarbejde.

Uanset hvilken type hundeejer, du er, kan du få stor gavn af denne lukkemekanisme, da det både er ideelt til nybegynderen og den meget øvede.

Det slidstærke halsbånd gør, at du kan arbejde professionelt med din hund, da halsbåndet let kan holde til en aktiv hund.

Størrelse

40cm – 52cm, 52cm – 64cm

Vælg Farve

Khaki, Royal Blå, Rød