4cm Sandwich Triple Hundehalsbånd

140,00 kr.

Lækkert, tofarvet Sandwich Triple halsbånd med bredde 4cm fra EL PERRO.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Lækkert, tofarvet Sandwich Triple halsbånd med bredde 4cm fra EL PERRO.

Hundehalsbåndet er lavet af EL PERRO, som er kendt for deres brede udvalg af kvalitets hundeudstyr. Ligesom mærkets øvrige produkter, er Sandwich Triple halsbåndet håndlavet fra start til slut, hvilket sikrer produktets unikhed, samt gode kvalitet.

Halsbåndet er beregnet til både mellemstore og store hunderacer, hvilket blandt andet inkluderer dalmatinere og labradorer. Uanset hvor stærk din hund er, så vil den ikke føle ubehag når i er ude og gå, da alle EL PERROs produkter er udviklet til at kunne klare usædvanlig kraft. Såfremt du ikke finder den ønskede størrelse kan du du sende os din hunds halsmål og vi vil få håndlavet et nyt halsbånd til dig.

De spænder og hæfter som er påført Sandwich Triple halsbåndet er lavet af rustfrit stål og sikrer således den gode kvalitet. Dog vil lidt rust kunne sætte sig i skrammer og rifter, hvilket er lige til at tage af med en klud og VD40.

Det er muligt at vaske halsbåndet på 30 grader i vaskemaskine og en regelmæssig vask af halsbåndet vil være gavnligt for halsbåndet.

Halsbåndet er tofarvet og det er muligt at vælge blandt en lang række forskellige farver.

Vælg Farve

Størrelse

, , , ,