5cm Basic Kennel Hundehalsbånd

139,50 DKK

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Et hundeejers værste mareridt er et halsbånd, der går op eller bliver revet over, idet hunden sætter efter en kat (eller noget andet uimodståeligt) og nægter at lystre. I værste fald kan hunden løbe ud foran en bil, komme til skade eller forårsage ulykker og skader på andre.

Med et håndlavet Basic Kennel halsbånd til store og/eller stærke hunde fra Extreme Dog Gear øger sikkerheden og komforten for dig og din hund.

Stærkt halsbånd der modstår ryk og træk

Fordi halsbåndet er vævet på samme måde som sikkerhedsseler til fly, er det super holdbart og modstår alle former for ryk og træk. Halsbåndet er faktisk det stærkeste, der nogensinde er fremstillet af denne type.

Samtidig er det behageligt at have på for din hund, bl.a. fordi der ikke er nogle metaltyller. Hullerne til spændet er i stedet udstanset under høj varme. Derfor er overfladen på halsbåndet glat mod din hunds hals og nakke, og halsbåndet trævler ikke ved hullerne. Spænder og D-ring til linen er ligeledes af højeste kvalitet og udvalgt med stor omhu.

Holdbart, flot og komfortabelt halsbånd

Extreme Dog Gear kæler for kvaliteten og detaljen i alt fra udvælgelse af materialer til bearbejdningen af disse.

Alt er håndplukket og håndlavet så din hunds vigtigste udstyr, altså halsbåndet, er sikkert, holdbart, flot og komfortabelt.

Størrelse

, , , , , ,

Vælg Farve

, , ,