5cm Camouflage Hundehalsbånd

Original price was: 190,00 kr..Current price is: 150,00 kr..

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Holdbart camouflage halsbånd med bredden 5 cm fra mærket EL PERRO.

Både dette halsbånd og de yderligere produkter fra mærket EL PERRO er unikke i kraft af, at de er håndlavede fra start til slut. Det sikrer produkternes kvalitet og unikhed og dette gælder også for dette Camouflage halsbånd.

Halsbånd til mellemstore og store hunde

Halsbåndet er udviklet til mellemstore og store hunderacer. Det kan blandt andet bruges af din schæfer, bull terier, grand danoir eller lignende hunde.

Ligesom det gælder for samtlige andre produkter fra EL PERRO, er halsbåndet udviklet til at modstå en usædvanlig stor trækkraft, så selv hvis din hund er usædvanligt stærk, vil den være under kontrol, samtidigt med, at halsbåndet vil føles behageligt for den.

Hundehalsbåndet findes i mange størrelser, men hvis ikke du finder den ønskede størrelse kan du sende os din hunds halsmål og vi får skræddersyet et nyt halsbånd med de pågældende mål.

Spænder i rustfrit materiale

Det påførte spænde og de øvrige hæfter er udviklet i rustfrit materiale. Det sikrer halsbåndets høje kvalitet. Hvis der alligevel skulle opstå lidt rust i rifter og skrammer, kan det nemt fjernes med VD40 og en klud.

Du kan maskinvaske halsbåndet ved 30 grader. Regelmæssig vask er gavnligt for halsbåndet.

Størrelse

55cm = 37cm – 45cm, 60cm = 43cm – 51cm, 65cm = 46cm – 54cm, 70cm = 52cm – 59cm, 75cm = 57cm – 64cm

Vælg Farve

Jungle, Safari, Vinter