5cm Camouflage Strip Halsbånd – Safari

190,00 kr.

Lækkert og håndlavet Camouflage Strip-hundehalsbånd i bredden 5cm fra mærket EL PERRO.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Som den eneste udbyder af produkter fra EL PERRO kan vi med stolthed tilbyde deres håndsyede produkter, som sikrer dig høj kvalitet og holdbarhed.

Det lækre halsbånd passer både til mellemstore og store hunderacer. Det inkluderer labrador, dalmatiner og lignende racer.

Selv hvis din hund er meget stærk, føler den ikke ubehag for enden af snoren. Alle produkter fra EL PERRO er nemlig udviklet til at kunne modstå stor trækkraft.

Skulle du ikke finde den ønskede størrelse til din hund, kan du sende os din hunds halsmål. Derefter sørger vi for at få håndsyet et halsbånd til din hund.

Halsbånd fastholder sin blødhed

Halsbåndets materiale er så behageligt, at din hund nærmest ikke mærker det. Samtidig fastholder halsbåndet sin blødhed i hele sin levetid.

Alle halsbåndets metalringe og spænder er lavet af rustfrit materiale. Opstår der alligevel rust i mindre skrammer og ridser, fjernes og forebygges det nemt med VD40 og en klud.

Hvis Camouflage Strip-halsbåndet begynder at se slidt ud, kan du maskinvaske halsbåndet og få dets originale look tilbage. Vi anbefaler altid, at du maskinvasker på 30 grader.

Størrelse

55cm = 37cm – 45cm, 60cm = 43cm – 51cm