5cm Old School Hundehalsbånd

Original price was: 299,00 kr..Current price is: 149,50 kr..

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Har du en større hund, som du udsætter for sport eller andre krævende aktiviteter? Eller har du måske bare en stor hund, som hurtigt bliver distraheret i trafikken? Så har du brug for et kvalitets og holdbart hundehalsbånd!

Virksomheden Extreme Dog Gear, som er specialister i håndlavet hundeudstyr af højeste kvalitet, har netop relanceret en gammel klassiker: Deres Old School halsbånd.

Halsbånd produceret som sikkerhedsseler

Relanceringen skyldes halsbåndets høje popularitet. Det holder til det, det skal, og er behageligt at have på for din hund. Samtidig er designet selvfølgelig simpelt, lækkert og flot.

Selve halsbåndet består af fire lag, hvoraf de to ydre lag er produceret på samme måde som sikkerhedsseler (og derfor holder til snart sagt hvad som helst). Alle metaldele er af rustfri stål eller solid messing.

Super slidtstærkt hundehalsbånd

Extreme Dog Gear lagde ud med at fremstille udstyr, som skulle leve op til høje krav. Målgruppen var nemlig arbejds- og sportshundes ejere. Alle produkter, de fremstillede, skulle således kunne holde til længere vandreture og de mange strabadser, som disse hunde gennemgår.

Grundet deres mange års erfaring samt krævende målgruppe, er du således garanteret, at dit nye Old School halsbånd er lavet af folk, der ved hvad de laver.

Halsbåndet er som alle andre af vores halsbånd nemt at holde rent og pænt, og det er selvfølgelig super slidstærkt.

Størrelse

55cm = 30cm – 37cm, 60cm = 34cm – 42cm, 65cm = 41cm – 48cm, 70cm = 44cm – 51cm, 75cm = 51cm – 57cm, 80cm = 55cm – 61cm, 85cm = 60cm – 68cm

Vælg Farve

Gul, Lilla, Neon Grøn, Rød, Sort