5cm Triple Kennel Hundehalsbånd – Rød

190,00 kr.

Lækkert Triple Kennel halsbånd i bredden 5cm, som især anbefales til opdrættere.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Lækkert Triple Kennel hundehalsbånd i bredden 5cm, som især anbefales til opdrættere.

Dette halsbånd er ligesom samtlige af EL PERROs yderligere produkter håndlavet, hvilket medvirker, at kvaliteten er høj og at din hund føler komfort ved at have halsbåndet på. Vi er de eneste udbydere af produkter fra EL PERRO.

Dette hundehalsbånd består af 3 lag polypropylen, og er derfor ekstra stærkt samtidigt med, at det har et moderne udseende og en nydelig polyestersyning. Det har seks individuelle nitter og en D-ring kan placeres i halsbåndet for ekstra resistens mod træk. Spænder og metaldele er lavet af rustfrit stål, men hvis der alligevel skulle opstå lidt rust i rifter og skrammer, fjernes de nemt med klud og VD40. Det er netop halsbåndets styrke, som gør, at det især anbefales til opdrættere at købe halsbåndet.

Både mellemstore og store racer kan anvende halsbåndet og selv den stærkeste hund kan anvende dette halsbånd uden hunden vil føle ubehag herved. Dette skyldes, at alle EL PERROs produkter udvikles med henblik på at kunne modstå en usædvanlig høj grad af trækkraft.

Triple Kennel halsbåndet kan vaskes i maskine ved 30 grader, hvilket er anbefalelsesværdigt da dit halsbånd således vil fremstå rent og lækkert.

Størrelse

, , , ,