4cm Camouflage Strip Hundehalsbånd

Original price was: 180,00 kr..Current price is: 100,00 kr..

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Flot Camouflage Strip-halsbånd med bredden 4 cm i militærmønster fra EL PERRO.

Halsbåndet fra EL PERRO er håndlavet fra start til slut, hvilket også gælder mærkets øvrige produkter. Derfor kan du være sikker på at få et produkt, der er unikt og af høj kvalitet.

Hundehalsbånd med militærmønster

Det lækre halsbånd fra EL PERRO skiller sig blandt andet ud ved at have et militærmønster. Det skaber et mere unikt udtryk, fordi det ser markant anderledes ud end mange andre, mere klassiske halsbånd.

Halsbåndet kan anvendes af mellemstore og store hunderacer, heriblandt shar pei, labrador, dalmatiner, german shepherd og lignende hunde. Ligesom alle andre produkter fra EL PERRO er Camouflage Strip halsbåndet udviklet til at kunne modstå kraft og styrke. Det betyder, at selvom din hund er meget stærk, forbliver halsbåndet komfortabelt for din hund.

De hæfter og spænder, som er påført halsbåndet er lavet af rustfrit materiale. Smårifter og skrammer på disse spænder og hæfter kan dog ikke undgås at tiltrække lidt rust, hvilket nemt kan fjernes med klud og VD40. Du kan desuden vaske halsbåndet ved 30 grader i maskine. Det sikrer, at halsbåndet holder sin farve i længere tid.

Størrelse

55cm = 37cm – 45cm, 60cm = 43cm – 51cm, 65cm = 46cm – 54cm, 70cm = 52cm – 59cm, 75cm = 57cm – 64cm

Vælg Farve

Jungle, Safari, Vinter