Exclusive Chrome Rope Hundesnor – Sort

Fra: 129,00 kr.64,00 kr.

Exclusive Chrome Rope hundesnor fra mærket EL PERRO garanterer en positiv udvikling af din hund og jeres forhold som hund og ejer.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Exclusive Chrome Rope hundesnor fra mærket EL PERRO garanterer en positiv udvikling af din hund og jeres forhold som hund og ejer. Vi går meget op i kun at købe hundeudstyr fra producenter, som leverer en høj kvalitet, hvilket er grunden til, at vi har valgt at forhandle produkter fra mærket EL PERRO. Denne producent er kendt for sine produkter, som er håndlavede fra start til slut. Derfor er vi stolte af, at kunne sige vi er den eneste forhandler i landet af dette mærke.

Linen er nem at anvende – du klikker blot karabinhagen på din hunds halsbånd og så kan I starte træningen. Blandt andet kan linen bruges til lydighedstræning, hvor du og din hund kan få etableret jeres forhold. Linen er lavet af et blødt og behageligt materiale, som ikke vil føles ubehageligt når du går rundt med din hund. Karabinhage og øvrige spænder er lavet af rustfrit materiale, som sikrer linen en lang levetid.

Du kan vælge mellem en lang række farver, som sammen med det lækre krom finish giver et moderne look, som du vil nyde når du træner med din hund.

Linen kan bruges af alle hunde, uanset hvilken race eller alder din hund har.

Længde

, , ,