Extreme Dog Gear Y-Hundesele

649,00 DKK

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Har du lyst til at give dig selv og din hund noget ekstra? En sele fra Extreme Dog Gear er den helt rigtige måde at forkæle på. Selen giver dig bedre kontrol over din hund og bedre komfort til din hund, især hvis den trækker i snoren.

Selerne fra Extreme Dog Gear er speciallavede hundeseler til arbejdshunde, og du ser ingen billige seler i fleece fra deres hånd. Deres produkter er designet til arbejds- og redningshunde, og derfor er materialet i absolut højeste kvalitet.

Hundesele med stor skulderfrihed

Selen fra Extreme Dog Gear er håndlavet  i Holland, og selen er designet til at beskytte hundens brystkasse og hals under enhver form for aktivitet.

Selen er en såkaldt Y-sele, der giver stor skulderfrihed til din hund. Selen sikrer, at der ikke er noget, der irriterer din hund, når den går eller løber.

Som noget unikt for selen er der hele tre justerbare stropper. Når du først har indstillet selen til din hund ved at justere på de to forreste stropper, behøver du ikke justere dem igen. Selen tages af ved at løsne mavestroppen. Du behøver altså ikke at løsne alle stropper, når du giver din hund selen på eller tager den af.

Håndlavet hundesele i ergonomisk design

Fordi placeringen af tilkoblingen til snoren er dynamisk, bliver presset fra din hånd og dit træk altid rettet direkte på hundens bryst. Trykket kommer aldrig til at genere på halsen af din hund. Dette simple, ergonomiske design gør også, at din hund beholder sin frie aktivitetsradius, uden at du skal bekymre dig om irritation, eller at selen gnaver i huden.

Køb denne lækre hundesele og få et håndlavet, hollandsk kvalitetsprodukt. Materialet er kraftigt vævet plasticstof, der kan modstå UV-lys, olie og vand. Det er hundestyr, der holder til lidt af hvert.

Størrelse

, ,

Vælg Farve

,