Jute Reb Dummy – 19×4,5cm

39,00 kr.

På lager

Varenummer (SKU): 62079 Kategori:

Jute Reb Dummy

Her er produktet til hundeejeren, der elsker sin hund. Jute Reb Dummy er velegnet til utallige lege og aktiviteter med din hund. Det kan gøre gåturene med hunden lidt mere underholdende for begge parter. Samtidig er det sundt for hunden. Forneden kan du læse lidt om produktet, og hvorfor det egner sig til netop din hund.

Flettet reb dummy til sjov og træning

En flettet reb dummy er ret klassisk legetøj til hunde. Hunde elsker simpelthen et trække, lege og træne med dem. Her får du en reb dummy i høj kvalitet til en god pris.

Reb dummyen er cirka 19 centimeter lang. Den fylder altså ikke for meget i tasken eller lommen. Alligevel har den en perfekt størrelse til hunden, der med det samme bliver vild efter dummyen.

Legetøjet er velegnet til alle hunderacer og er altså ikke specifikt til store eller voldsomme hunde. Også de mindre racer elsker at lege med reb, og denne dummy passer også til dem.

Jute Reb Dummy er genial at bruge i en trækkeleg med hunden, i apportøvelser eller endda jagttræning. I stedet for en klam, spids og klodset pind fra det nærmeste træ, er en reb dummy altid det perfekte legetøj. Og som en ekstra fordel har rebet desuden en rensende effekt på din hunds tænder. Udover motionen og de gode oplevelser bidrager reb dummyen altså også til din hunds tandhygiejne.

Produktet lavet af naturlige fibre, hvilket vil sige at det er miljøvenligt produceret. Legetøjet holder i lang tid og til mange gode stunder uden hverken at gå i stykker eller blive kedeligt. Så der går længe, inden du behøver at købe nyt legetøj. Der er altså utroligt mange fordele ved Jute Reb Dummy og mange gode grunde til, at din hund fortjener en at lege med.