K9 Crew Hundesele – UDGÅR

Fra: 349,00 kr.174,50 kr.

50% på alle farve og størrelser.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Hvis du har en aktiv hund, ved du også, at det er vigtigt med en hundesele, der er holdbar og er i god kvalitet.

Mange oplever nemlig, at deres hundeseler ændrer form, forstørres eller direkte går i stykker, når de har en aktiv hund, der trækker lidt mere end andre hunde.

Heldigvis er der godt nyt til dig, der er på udkig efter en eksklusiv K9 hundesele. Alle seler i K9 Crew serien er stærke og holdbare. Det er en sele, som både du og din hund kan får stor gavn af.

Hundeselen til aktive hunde

Selen blev oprindeligt designet til politi-, sikkerheds- og beskyttelseshunderacer som schæfer, hollandsk shepherd og hunde i samme kaliber. Selen kan dog også sagtens bruges af hunderacer som labrador, huskie, fransk bulldog og beagle.

Selen kommer i mange forskellige størrelser: small, medium, large og extralarge. Så du kan med garanti også finde en størrelse til din hund.

For tiden bliver selen brugt til beskyttelsesopgaver af politi i forskellige europæiske lande. Det er et ekstra kvalitetsstempel til selen og dens høje kvalitet.

Topsikker hundesele med optimal komfort

Selen har 4 justerbare stropper og den er yderst sikker da hunden på ingen måde kan komme ud af selen samtidig med, at hunden ikke føler det mindste ubehag ved at have selen på. K9 Crew selen er en meget holdbar sele og hverken syninger eller spænder går op, på trods af en aktiv og måske muskuløs hund, samt megen anvendelse.

Størrelse

, , ,

Vælg Farve

, , , , ,