K9 Crew Justerbar Hundesnor – 120cm/220cm

Original price was: 199,00 kr..Current price is: 150,00 kr..

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Har du både brug for at have din hund helt tæt på dig og kunne give den større frihed uden at slippe den helt fri? Det kan fx være rart at have hunden tæt på i trafikerede områder, mens det især for hunden kan være rart med større frihed på åbne strækninger.

En justerbar line kan være løsningen på dit behov. De tre spænder på hundesnoren gør det nemt at tilpasse hundesnorens længde – også mens I er undervejs på turen. Spænderne kan let kobles sammen med karabinhagen i lige præcis den længde, der passer til dig og din hund.

Justerbar hundesnor i høj kvalitet

Hundesnorens længde giver dig også mulighed for en ’håndfri’ gåtur, fordi hundesnorens længde og design er tiltænkt, at du kan lægge snoren rundt om livet – samtidig med at der er nok line til, at din hund kan bevæge sig frit uden at skulle trække dig med.

Den justerbare line kan også være praktisk i begyndelsen, når du træner din hunds lydighed og evne til at gå ved siden af dig. Efterhånden som du og din hund opbygger tillid, kan du lade hunden få gradvis større frihed.

Den justerbare line fra K9 Crew er 120 cm lang, når du bruger den i halvdelen af sin størrelse. I sin fulde længde, når karabinhagen sidder i yderste spænde, er den 220 cm.

Længde

Justerbar

Vælg Farve

Jungle, Neon Grøn, Pink, Regnbue, Royal Blå, Rød, Sort