KONG Classic Hundelegetøj

Fra: 49,00 kr.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

KONG Classic – din hunds nye aktiveringslegetøj

Hunde er afhængige af diverse former for hundelegetøj, da det i den grad er med til at aktivere og stimulere dem. Det kan for eksempel være tyggelegetøj, bolde og så videre. Et styk hundelegetøj, som er med til at stimulere hundene på flere måder, er KONG Classic – et legetøj fra Amerika som du kan købe lige her hos os til en fordelagtig pris.

KONG Classic – tyggelegetøj, godbidsholder og apportudstyr i én

KONG Classic legetøjet har mange brugsmuligheder og alle sammen er meget populære.

Først og fremmest er KONG Classic lavet af naturligt gummi, og det er med til at gøre legetøjet til et fremragende tyggelegetøj. Hunde er fra naturens side vant til at tygge i ting, og det er en helt instinktiv adfærd. Dette legetøj hjælper derfor hunden med at tilfredsstille dens naturlige behov.

Men KONG Classic er også med til at underholde hunden. Du kan nemlig putte godbidder ind i legetøjet. Det er ganske nemt – man skal bare putte hundens yndlingsgodbidder ind i hullet. Det er med til at underholde hunden i lang tid samtidig med, at den bliver stimuleret af at finde ud af hvordan, at godbidderne lettest kommer ud.

Sidst men ikke mindst er KONG Classic et fantastisk apportlegetøj. Grundet materialet og formen på legetøjet kan du let kaste det og lade hunden løbe efter det. Men det sjove stopper ikke her. Når legetøjet rammer jorden, vil det nemlig hoppe op igen og lande et helt andet sted. Så det er altså slet ikke til at sige hvor legetøjet rent faktisk rammer jorden henne – og det er lige præcis dette, som er godt for hunde. De kommer til at skulle bruge flere kræfter på at hente legetøjet og bringe det tilbage end hvis det bare var en almindelig pind, som blev kastet.

Det rigtige valg for din hund

KONG Classic legetøjet er som sagt lavet i U.S.A af naturligt gummi. Det betyder, at man ikke behøver bekymre sig om diverse giftige stoffer. Legetøjet er helt sikkert. Faktisk har legetøjet så mange fordele, at det bliver anbefalet af forskellige hundetrænere og dyrlæge over hele verden. Legetøjet er både godt at tygge i og sjovt at jagte. Det er en fantastisk måde at lade hunden være underholdt på.

Legetøjet fås desuden i disse forskellige størrelser:

Størrelse Hunds vægt
Small Op til 9 kg
Medium 7-16 kg
Large 13-30 kg
XLarge 27-41 kg
XXLarge 38+ kg (UDGÅET)

Så der er helt sikkert en model, som passer perfekt til din hund. Find den rette størrelse og køb i dag.

Størrelse

Large, Medium, Small, XLarge

Brand

KONG