LIKER Hundebold m. Snor & Magnet

Fra: 195,00 kr.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Den stimulerende LIKER træningsbold er primært til hundetræning. Den vil både kunne udfordre og udvikle din hunds motorik og skabe gode adfærdsmønstre. Den kommer med både magnet og snor.

Træningsbolden fås i følgende størrelser:

  • Ø7 cm
  • Ø9 cm

Træningsboldens lette materiale gør, at den kan flyve langt, og at den undervejs kan skifte retning, hvilket er et overraskelsesmoment for din hund og gør legen sjovere. Det lette materiale gør også, at når I leger i vandet, kan din hund kaste sig i bølgen blå og øve sig i at svømme ved at hente den flydende bold.

Snor og magnet på hundebolden for øget sikkerhed samt nem opbevaring

LIKER træningsbolden har en snor fastsat, som gør, at der er større afstand mellem din hånd og din hunds mund, hvilket er smart af sikkerhedsmæssige årsager, når legen bliver lidt vild.

Der hører også en magnet med til bolden, som du kan påsætte din vest. På den måde kan du nemt sætte bolden fast på din vest da træningsbolden også har en magnet. Dette gør, at din hunds opmærksomhed er mere fokuseret når I ikke bruger bolden.

Obs: når du påsætter magneten på din vest eller lign., så skal ting som mobiltelefoner og andre elektroniske apparater være fjernet fra lommerne. Det er nogle kraftige magneter, så du kan risikere de ødelægger mobiltelefoner eller anden elektronik.

Med træningsbolden er lavet af sundt materiale uden giftige stoffer, og så er den tilmed allergivenlig. Dermed er der tale om en hundebold i højeste kvalitet, ideel til udfordrende hundetræning.

Størrelse

,

Brand

LIKER