LIKER Hundebold m. Snor

Fra: 45,00 kr.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Den sjove LIKER hundebold med snor vil skabe mange sjove stunder for dig og din hund. Træningsbolden er udviklet til på én gang at underholde dig og din hund samtidig med, at den vil være med til at stimulere din hund på en måde, så den løbende bliver udfordret og udvikler sig motorisk og adfærdsmæssigt.

Fås i størrelserne:

  • Ø5 cm
  • Ø7 cm
  • Ø9 cm
  • Snoren er 35 cm lang

Bolden er lavet af let materiale, som flyver hurtigt gennem luften og endda skifter retning undervejs, hvilket skabet et sjovt element af overraskelse i jeres leg. Samtidigt vil det lette materiale gøre, at bolden flyder på vandet, hvilket hurtigt vil gøre, at din hund får lært at svømme.

En hundebold der er oplagt til både træning og mange timers sjov

Den orange farve på træningsbolden er så iøjefaldende, at du hurtigt kan finde den når det er tid til at rydde op, og at din hund lynhurtigt kan spotte den når I leger.

Træningsbolden er udstyret med en snor, som gør, at der under bidetræning er tilpas længde mellem din hånd og din hunds mund, hvilket gør, at I kan lege vildt uden, at der sker uhensigtsmæssige ulykker.

Du behøver ikke at bekymre dig om din hunds helbred med denne LIKER træningsbold da den er lavet af sundt materiale uden giftigt indhold, som også er allergivenligt.

Størrelse

ø5 cm, ø7 cm, ø9 cm