LIKER Hundebold

Fra: 29,00 kr.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Den underholdende LIKER træningsbold kan være med til at skabe mange timers leg for dig og din hund. Den lette træningsbold er en helt unik træningsbold da den skaber et overraskende element i legen mellem dig og din hund. Det lette materiale gør, at bolden skifter let retning når du kaster den langt, hvilket er med til at skabe overraskelse for din hund, som dermed ikke kan regne ud, hvor bolden vil lande.

Fås i størrelserne:

  • Ø5 cm
  • Ø7 cm
  • Ø9 cm

Træningsbolden er lavet af sundt materiale uden giftigt indhold og er allergivenlig, så med denne bold i munden kan din hund bare bide løs.

Hvis du leger med din hund i vand, behøver du ikke at bekymre dig om, at LIKER træningsbolden synker, da den er lavet af et materiale, som gør, at den flyder ovenpå vand.

LIKER hundebold – god til træning og stimulering

Ved anvendelse af denne træningsbold kan du fra starten af opfordre din hund til leg, hvilket kan være med til at hindre adfærdsmæssige problemer fremover, som kan komme til udtryk i form af frygt, aggression eller kedsomhed. For de ældre hunde er træningsbolden dog også et godt legetøj, som vil stimulere dem og gøre, at de har de bedste forudsætninger for en god og sund opdragelse. Træningsbolden kan bruges af alle hunde, uanset størrelse og race.

Størrelse

, ,