PULLER Træningsringe

Fra: 65,00 kr.55,25 kr.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

PULLER er et innovativt stykke træningslegetøj, som garanterer dig og din hund mange gode timer sammen. I kan bruge den hver eneste dag, og bare 20 minutters træning svarer til en gåtur på 5 kilometer for din hund. Ringen kan bruges på mange forskellige måder, blandt andet til at trække i og til at kaste som en pind. Den kan også trilles, så hunden kan jagte den i høj fart. PULLER er specielt designet af professionelle hundeeksperter med henblik på at styrke båndet mellem dig og din trofaste ven. Fordi den har så mange forskellige funktioner, kan du slippe for at købe en masse ekstra tilbehør og i stedet nøjes med denne smarte PULLER træningsring (kan flyde)

Vælg en PULLER til din hund

PULLER fås i fem smarte størrelser. Det er forskelligt, hvilken slags PULLER du skal vælge, alt efter hvilken race hund du har. Du kan vælge imellem størrelserne:

  • Micro (Ø13 cm)
  • Mini (Ø18 cm)
  • Middel (Ø20 cm)
  • Standard (Ø28 cm)
  • Maxi (Ø30 cm)

De varierer i diameteren, og hver PULLER er tilpasset hunderacer i den respektive størrelse. De mindste er bedst til de små hunde, imens Maxi selvsagt er til de største racer, som har tilsvarende mange kræfter.

Alle ringene kommer i sæt af to med undtagelse af Maxi, som leveres med én ring.

De er alle lavet i giftfrie materialer, så du skal ikke være bekymret for din hunds helbred, når I leger og træner med PULLER.

Den fremragende kvalitet gør, at PULLER holder i lang tid. Den er nem at rengøre og er udviklet til at være lugtfri. Fordi den er så let og nem at håndtere, kan den benyttes af alle, så både voksne, børn og deres hunde kan få stor glæde af dette smarte multifunktionslegetøj.

Det smarte legetøj er både med til at sikre din bedste vens fysiske og mentale helbred, og er derfor oplagt at tilføje til samlingen af hundeudstyr. Køb den hos os i dag!

Størrelse

Maxi, Micro, Middel, Mini, Standard

Brand

COLLAR