Extreme Dog Gear Rope Hundesnor – 200cm

195,00 kr.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Extreme Dog Gears håndlavede Rope line er af den absolut højeste kvalitet. Linen er håndlavet og fremstillet af samme materiale som de klatrereb, der bliver brugt i militæret.

Du kan altså være sikker på, at alt arbejde er udført med sans for kvalitet. Med andre ord: Du finder ikke en mere sikker eller slidstærk line til din hund.

Karabinhager designet til stærkeste hunderacer

Metalklemmerne, som samler rebet, er lette og sat fast med en særlig metode, som sikrer, at klemmerne hverken går op eller løsnes, så løkkerne bliver slappe. Karabinhagen kan holde til selv de største, tungeste og stærkeste hunderacer.

Men du får ikke kun styrke og holdbarhed, du får også et enkelt og flot design. Takket være materialernes høje kvalitet, holder linen sig også pæn i mange år, da den er modstandsdygtig over for blegning fra solen, olie og vand.

At din line holder til det, den skal, er afgørende for din, din hunds og andre menneskers sikkerhed.

Extreme Dog Gear henvendte sig i begyndelsen udelukkende til folk med sports- og arbejdshunde. Alle deres produkter er udviklet til at overholde alle krav og ønsker til sikkerhed og komfort for din hund. Så drop de billige liner fra det lokale supermarked, og invester i en line, som du kan være tryg ved.

Længde

Vælg Farve

, , , ,