Torso Plysdyr – Abe/Hund

Fra: 69,00 DKK

Ryd

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Torso Plysdyr – Abe Eller Hund

Vi elsker alle vores hunde. Som hundeejer kender du nok din hund bedre end nogen andre. Kan du derfor se i din hunds øjne, at den trænger til lidt ny underholdning, så tager du nok ikke fejl.  Selv en hund med det allermest rolige temperament kan nemlig til tider bruge noget godt legetøj at ruske i, og dette Torso plysdyr leverer garanteret underholdningen til din hund.

Din hunds nye bedste ven

Torsoplysdyret er ganske enkelt din hunds nye yndlingslegetøj. Dette aflange hundelegetøj er først og fremmest humoristisk, men er desuden også enormt slidstærkt. Dette betyder, at din hund vil have en fantastisk ny ven at tilbringe lidt sjov sammen med. Torso plysdyret er ikke som andet hundelegetøj. For det første kan du vælge mellem to forskellige modeller, nemlig enten som abe eller hund. Begge er designet på samme måde, men kommer i to forskellige farver; aben i en praktisk lysebrun farve i kroppen og lyseblåt bundstykke, der har den fordel, at de fleste pletter skjules; hvorimod hundeudgaven leveres med en munter lyseblå krop og lysebrunt bundstykke. Begge versioner er hundeflotte på hver deres måde, så det er bare med at vælge yndlingsfarven til hunden. Foruden udvalget i model, så leveres torso plysdyret med andre fordelagtige og alsidige egenskaber:

  • Legetøjet kommer i to praktiske størrelser på 41 og 58 cm, der er en perfekt ledsager til enten skødehunden eller den større hund De fås i to størrelser: 41cm eller 58cm lange.
  • Udover dette, har torso plysdyret intet vatfyld, som du hurtigt vil opdage er langt mindre rodet, hvis der nu skulle gå hul på legetøjet.
  • Torso plysdyret kommer selvfølgelig også med pivefunktion for at garantere din hunds underholdning hele dagen.

Hvis du køber dette legetøj til din hund, er du dermed garanteret et kvalitetsprodukt, der vil give din hund timevis af morskab.

Model

Abe, Hund

Størrelse

,