TPR Bold m. Rebhåndtag – 36cm

35,00 kr.

På lager

Varenummer (SKU): 62086 Kategori:

TPR bold med rebhåndtag

Dette hundelegetøj af høj kvalitet er en TPR gummibold og et håndtag i reb. Den egner sig til alle hunderacer og er et meget alsidigt stykke legetøj. Da det både består af en bold og reb, kan det bruges til mange forskellige aktiviteter. Det er holdbart og slidstærkt, så dig og din hund kan få glæde af det længe.

Holdbart hundelegetøj i høj kvalitet

Dette DoggoTime hundelegetøj har en længde på 36 cm og består af en gummibold lavet af TPR som er termoplastisk gummi og et håndtag i reb. Det er et sjovt stykke legetøj til hunde. Det er i høj kvalitet og lavet i gode materialer. Derfor er det holdbart og slidstærkt, så dig og din hund kan få mange timers sjov.

DoggoTime TPR bold med rebhåndtag er velegnet til alle hunderacer og alle størrelser hunde. Din hund har mulighed for at bide i gummibolden eller rebet, og alle hunde kan derfor bruge det. Derudover gør kombinationen af bold og reb det muligt at bruge hundelegetøjet til mange forskellige lege og aktiviteter.

Et alsidigt hundelegetøj med mange muligheder

DoggoTime TPR bold med rebhåndtag er et sjovt, spændende og godt legetøj til hunde. Det er et alsidigt stykke hundelegetøj, som giver mange muligheder til sjov og leg med din hund.

Det kan bruges til:

  • Træk lege
  • Kaste lege
  • Apporteringstræning.

Da legetøjet har et håndtag er det genialt til træk lege med din hund. Du kan trygt holde i håndtaget, imens din hund har bolden. Hvis din hund ønsker rebenden kan du også sagtens holde om bolden, imens I leger. Rebhåndtaget gør det nemmere at få fat i legetøjet og ved at holde i det, kan du lettere kaste legetøjet langt væk. Samtidig giver bolden det tyngde og gør din hund mere opmærksom.