K9 Crew Pro Hundesele – Sort

Fra: 349,00 DKK

Ryd

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Hvis du har en meget aktiv hund, så ved du alt om, hvor vigtigt det er at have en hundesele, som er holdbar og stærk. Mange oplever nemlig, at deres hundesele går i stykker, ændrer form, forstørres osv.. Det sker især, hvis du har en hund, som trækker meget i selen.

Men der er godt nyt til hundeejere, som er på udkig efter en hundesele, som er stærk nok til deres hund. K9 Crew Pro hundesele er nemlig en stærk og meget holdbar sele, som både du og din hund kan få stor gavn af.

K9 Crew Pro hundesele i høj kvalitet

Selen blev oprindeligt designet til politi-, sikkerheds- og beskyttelseshunderacer såsom schæfer, hollandsk shepherd og hunde af lignende størrelse. Selen kan dog også bruges af andre racer, eksempelvis labrador, huskie, fransk bulldog og beagle.

Selen fås i mange størrelser, både small, medium, large og extra large. Selen bliver på nuværende tidspunkt brugt af politi til beskyttelse i forskellige lande i Europa. Det er et kvalitetsstempel til selens holdbarhed og styrke.

K9 hundesele med justerbare stropper

Selen har 4 justerbare stropper. Den er yderst sikker, da hunden på ingen måde kan komme ud af selen. Samtidig føler hunden ikke det mindste ubehag ved at have selen på.

K9 Crew Pro selen er en meget holdbar sele. Hverken syninger eller spænder går op – heller ikke, selvom du har en aktiv og måske muskuløs hund, og du bruger selen tit.

Størrelse

, , ,